Annons

Servis, kock och bartender

Pontus Frithiof och Nordrest

Servis, kock och bartender till Pontus Frithiofs nya kvarterskrog på Kungsholmen.
Pontus Frithiof och Nordrest öppnar kvarterskrog med fransk inriktning på centrala Kungsholmen utmed Flemminggatan.

En opretentiös bistro, bar och café med fransk – svensk inriktning där du kan äta god och vällagad mat alla dagar i vecka till bra priser och med en rapp servicegrad i en sorlig, trevlig lokal med plats för många.” //Pontus Frithiof

Med en helt ny restaurangsatsning vill vi skapa Kungsholmens självklara mötesplats. Kvällstid öppnar vi upp matsalen, baren och den ombonade loungen. Frukost och lunch-take away serverar vi över disk från vårt franska café.

Är du den vi söker?

Servis
Vi söker dig som känner att kundnöjdhet och personlig service är något som du brinner för. Du har minst 2 års erfarenhet av matsalsarbete, som servis/servitör på à l a carte-restaurang. Självklart har du ett stort intresse för mat, dryck och dess kombinationer. God vinkunskap är viktigt. Du är van att ge god service och är snabbfotad. Teamwork och flexibilitet är en självklarhet för dig. Otroligt viktigt att du har nära till ett leende.

Kock

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med traditionell matlagning som har en tydlig signatur. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av kockyrket på kvalitativa a la carte-restauranger. Det är en stor fördel om du tycker om att jobba med och utveckla även det kalla köket och utveckla identiteten i ett caféutbud. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning. Arbetstiderna är främst kvällstid.

Bartender

Vi söker dig som känner att kundnöjdhet och personlig service är något som du brinner för. Du har minst 3 års erfarenhet som kvalificerad bartender. Självklart har du även ett stort intresse för mat, dryck och dess kombinationer och god vinkunskap är viktigt. Du är van att genom god service och personlighet skapa en bar dit man vill återkomma till ofta. Du är och är flexibel och får inte vara obekväm att vid behov även jobba i matsalen om det krävs. Otroligt viktigt att du har nära till ett leende

Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Arbetstiderna är huvudsakligen kvällstid och vi söker både dig som är intresserad av hel- eller deltid. Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Sista ansökningsdagen är 31 juli. Rekryteringsprocessen kan eventuellt avslutas tidigare än så. Nu under sommaren har vi tyvärr ingen möjlighet att svara på ev frågor utan det hanterar vi på ev kommande intervju. Restaurangen öppnar i början av september.

Mer information om bolagen: www.pontusfrithiof.com, www.nordrest.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02