Annons

Servis & Runners

Idre Fjäll

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 24 liftar och sommartid fantastisk mountainbikecykling, forsränning och många andra kittlande aktiviteter. Vi har också aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår affärsidé innebär att vi erbjuder genuina och upplevelser i äkta fjällmiljö.

Servis & Runners
Nu söker vi er som i rollerna Servis och Runner vill vara med och skapa fantastiska smakupplevelser för våra gäster på natursköna Idre Fjäll. Restaurangerna ligger i hjärtat av fjället och här kan våra gäster avnjuta en härlig frukost, lunch eller middag med hänförande utsikt över fjällvärlden och med en familjär service från oss.

Kött & Fiskbaren är fjällets restaurang signerad av Melker Andersson. Du kan räkna med mestadels svenska råvaror med en lokal twist och stora matupplevelser!

PW Kök & Bar är restaurangen på Pernilla Wiberg Hotel ligger på fjällets sydsluttning är för gästen som vill ha fjälliv med det lilla extra.

Understället är en ny restaurang på fjället och en riktig pärla. Här görs burgare med kärlek, från grunden och av svenska råvaror i säsong.

Toppstugan Utsikten hittar vi på toppen av Idre Fjäll. Här serverar vi fantastiskt fika och luncher till välförtjänta skidåkare.

Som Servis och Runner hos oss på Idre Fjäll är du oerhört viktig för våra gästers upplevelse, vi ser därför gärna att du trivs i kontakt med gäster och drivs av att ge en god servicekänsla. Utifrån din erfarenhet kommer du jobba med bordsservering men även stå i kassan/baren, bemöta gäster och hålla rent och snyggt.

I rollen som servis ser vi gärna att du har minst ett par års erfarenhet, för rollen om Runner tror vi att du är nyfiken på restaurangbranschen och har ca ett års erfarenhet.

Hos oss på Idre Fjäll har du möjlighet till ett stort utbud av aktiviteter. Dessutom erbjuder vi möjlighet att hyra personalbostad nära jobbet och tillgång till frikostiga personalförmåner.

Tjänsterna är säsongsanställningar. Intervjuer sker löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till Kristina Jones på kristina.jones@idrefjall.se.

Varmt välkommen!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02