Annons
Annons

Servispersonal, Heltid

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang ligger vackert beläget precis vid sjön Sävelången i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Utan överdrift en hotellmiljö som ingen annan; vacker, ombonad och med väldesignade rum rakt igenom. Hotellet har 81 rum, 15 konferenslokaler, en fantastisk restaurang med hög ambition om maten samt ett helt enastående Badhus dit våra gäster kan gå för att slappna av. Restaurangen har 180 platser och serverar både frukost, lunch och middag samt en populär söndagsbrunch. 

 Vi söker nu en servitör/servitris på heltid som har yrkesvana med erfarenhet av restaurangbranschen och a la carte-servering.

Du är serviceminded, stresstålig och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Du brinner för yrket och att du har ett genuint intresse för mat och dryck ser vi som en självklarthet. Du sätter gästen i fokus och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Är du rätt person, vänta inte med att höra av dig då vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!

Varaktighet
Tillsvidare (med 6 månaders provanställning)
Heltid (kvällar och helg)
Tillträde snarast

Lön: enligt kollektivavtal

Maila in din ansökan till Dirk Vangelabbeek – F&B Manager dirk.vangelabbeek@naasfabriker.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02