Annons

Servispersonal

Vår Gård i Saltsjöbaden

Är du vår nästa servicestjärna? Nu söker vi servispersonal med erfarenhet från á la carte som gillar att skapa fantastiska gästuppleveser och trivs med att jobba i team.

Vår Gård välkomna både hotell och konferensgäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

Just nu är vi inne i en spännande och expansiv fas där vi öppnar upp ytterligare en ny restaurang och bar under 2021, Restaurang Skärtofta. Här kommer det bjudas på fin á la carte i vacker sekelskiftesmiljö med fokus på vällagad och hälsosam mat. Redan i somras öppnade vi upp vårt nya Bageri & Vincafé som fått en stilren och modern atmosfär för avslappnat umgänge.

Vi har även en stor matsal med vidunderlig utsikt över Baggensfjärden där våra konferensgäster njuter av sina måltider. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet.

Kvalifikationer och egenskaper:
Som servispersonal på Vår Gård är din största styrka att skapa en personlig och varm upplevelse för gästen. Du har även ett stort intresse av mat och dryck och ett öga för detaljer. Tillsammans med dina kollegor utgör ni en stor del av gästupplevelsen och ställer upp för varandra när det behövs. Du bör ha 3–4 års erfarenhet av á la carte servering, god vana av bordsservering och matsalsarbete. Har du tidigare jobbat i kassasystem liknande Trivec och bokningssystemet Hotsoft kommer du känna dig som hemma.

Arbetsuppgifter:
Servering i Restaurang Skärtofta samt i Bageri & Vincaféet
Servering vid konferensmåltider
Servering på events

Villkor:
Tjänsten är på 50%, 80% eller 100% heltid med tillämpad provanställning
Du arbetar på rullande schema, dagar, kvällar och helger.

Vi söker även extra personal för enstaka dagar anställning främst fredagar och lördagar som kan kombineras med studier.

Skicka din ansökan med CV och referenser till: liam.ginnane@vargard.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02