Annons
Annons

Servitör/servitris

Arjeplog Hotell Silverhatten AB

Om dig
Du bör vara en stjärna på service. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vår verksamhet är omväxlande så en flexibel inställning och att uppskatta utmaningar är en förutsättning. Vi söker personer som med glädje, värme och engagemang vill medverka till att våra gäster får service i världsklass. Arbetsuppgifterna innebär mycket eget ansvar, detta ställer stora krav på egen drivkraft och stort ansvarstagande. Du är van att arbeta i ett högt tempo med snabba förändringar och är en lagarbetare som gärna hjälper till där det behövs.

Din profil
Kompetenser
Meriterande: Kassavana

Språk
Krav: Svenska, Engelska
Meriterande: Norska

Arbetslivserfarenhet
Meriterande: Servitör/Servitris, 1-2 års erfarenhet
Servitör/Servitris, kafé och konditori, 1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Till sommarsäsongen 2018 söker vi nu ett antal personer som tillsammans med oss vill jobba i en spännande och intensiv bransch. Sommartid är vår anläggning Kraja den naturliga samlingspunkten för fjällvandrare, fiskare och de bilburna besökarna. Med poolområde, aktiviteter, stugor och campingmöjligheter. Som servitör/servitris hos oss måste du ha rätt personlighet, vara öppen, utåtriktad, framåt, social och gilla att möta människor från hela världen och kunna ge dem ett personligt och professionellt bemötande. Våra restauranger växlar snabbt i gästantal vilket kräver stor flexibilitet och du måste ha lätt för att anpassa dig till snabba förändringar, vara handlingskraftig och stresstålig. Med goda kunskaper inom mat och dryck tar du med glädje hand om våra gäster till bords.

Du bör vara en bra lagspelare då du jobbar tätt med köket där samarbetet är A och O. Du bör ha en fingertoppskänsla för hur gästen vill bli bemött men för den skull inte göra skillnad i servicegrad, alla våra gäster skall gå därifrån med en känsla av att de vill komma tillbaka! Arbetet är varierande och du kommer att arbeta både morgon och kväll. Meriterande med några års yrkeserfarenhet, goda mat och dryckeskunskaper och rätt personlighet. B-körkort är ett plus. Tjänsterna är tidsbegränsade (Maj-September) och kommer att tillsättas löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Arbetsplats
Silvervägen 1
938 31 ARJEPLOG

Om oss

Silver Resort – navet i turism- och biltestverksamheten i Arjeplog är en hotellkedja med fokus på testindustri, konferenser, event och vinterturism. Vårt syfte är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Sommartid är vår camping är den naturliga samlingspunkten för fjällvandrare, fiskare och de bilburna besökarna. Med poolområde, aktiviteter, stugor och campingmöjligheter.

Anställningsform: Sommarjobb/feriejobb , 3 – 6 månader , Heltid Lön: Fast månads- vecko- eller timlön. silverresort.se/

Kontaktinformation
Företagets adress
Silvervägen 1
938 31 Arjeplog

Postadress
Box 94
938 31 ARJEPLOG
Sverige
Telefonnummer: 0961 31500

Sök jobbet senast den 30 april 2018
Ansökningsreferens: Restaurang Kraja
E-post: jobb@silverresort.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02