Annons
Annons

Servitör/servitris

Grodan söker nya stjärnskott till hösten

Vi söker nu servitörer/servitriser till vårt glada gäng på Grev Turegatan till hösten, samt extrapersonal!

Vad är din roll?

Som servitör/servitris på Grodan behöver du, förutom goda kunskaper om den mat och dryck vi serverar, vara flexibel och ha en god överblick över restaurangen. Målet är att varje enskild gäst alltid ska känna sig speciell, även i en fullsatt restaurang. Därför behöver du som söker ha en god kunskap om samt ett intresse för mat och dryck. Du ska även vara duktig på att organisera och vara stresstålig under högt tempo. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska är även ett krav.

Vi söker dig som:

  • Har minst 3 års yrkesvana från à la carte-servering
  • Har vana av att jobba i ett högt tempo
  • Är glad, trevlig och ödmjuk
  • Har gästen och gästens upplevelse som mål
  • Kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)

Låter det intressant?

Anställningen är en 100% tjänst med tillträde omgående, men vi söker även extrapersonal vid behov. Skicka ett personligt brev och CV till ronnie@grodan.se. Ansökan behandlas löpande.

När du skickar in dina ansökningshandlingar till oss godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02