Annons
Annons

Servitör/Servitris

Hackholmssund konferens

Vill du jobba på Sveriges vackraste arbetsplats och ha riktigt kul på jobbet? Under helt unika förutsättningar i ett kök och restaurang som jobbar nära naturen, utforskar det vilda på ön, det omogna, det övermogna och det egenodlade.

Hos oss står den Nordiska gastronomin i fokus. Hållbart lantbruk och djurhållning är en självklarhet och i köket möts traditionella och moderna tekniker. Som en del av vårt team förväntar vi oss höga ambitioner, omsorg om varje detalj, passion och nyfikenhet.

Dessutom ser vi gärna att du har

– minst 3 års erfarenhet av servering
– avslutad gymnasieutbildning
– genuint intresse för service, mat och dryck
– lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska (i tal och skrift)
– förmåga att växla tempo
– förmågan att skilja huvudsak från bisak och att fatta självständiga beslut
– har körkort och bil

Vi är ett ganska litet och tight team vilket gör att vi lägger väldigt stor vikt vid personlighet – även om vi naturligtvis söker efter en person med relevant erfarenhet, så tycker vi att det är minst lika viktigt med rätt attityd och inställning. När vi anställer en ny kollega hos oss på Hackholmssund så tänker vi alltid långsiktigt, och ser därför gärna att man kan tänka sig att stanna hos oss under en överskådlig framtid. Då vi har en relativt stort del internationella gäster är det viktigt att du talar Svenska och Engelska flytande i både tal och skrift – ytterligare språkkunskaper är självklart ett plus. Då vi ligger en bit utanför stan med relativt begränsade möjligheter till kommunal trafik, ser vi det som en förutsättning att du har körkort.

Låter det här som något för dig?

I så fall ser vi fram emot din ansökan inom kort och det går bra att höra av sig till vår F&B Manager, Linda Ahrnborg, vid eventuella frågor. Linda.ahrnborg@midroc.se. Tel. 070 450 78 96.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02