Annons
Annons

Servitriser / Servitörer

Brasseriet

Brasseriet är en restaurang där smakerna präglas av skandinaviskt hantverk och en enorm matglädje. Där lokala råvaror och nordiska aromer är menyns röda tråd. All mat vi lagar är också mat vi älskar. Vi söker nu servitriser och servitörer till vårt glada team. Så är du driven, energisk och fokuserad så har vi en plats för dig!

Under årets varmare månader öppnar vi även upp våra härliga terrasser; Strömterrassen och Guldterrassen, som utsetts till några av Stockholms bästa terrasser med dess goda mat, goda drinkar och fantastiska utsikt.

Om tjänsten
Hos oss jobbar du i ett tajt team där service värdesätts högt och där vi alla hjälps åt för att ge gästen bästa möjliga upplevelse. Att du är driven och har en positiv inställning ser vi som en självklarhet. Har du vinkunskap/sommelierutbildning är detta meriterande.

Tjänsten är på heltid, ska tillsättas omgående och är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Varierande arbetstider förekommer, även på kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande. Vi har kollektivavtal.

Skicka ett personligt brev och CV till jobb@brasseriet.se

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Linus Käck, linus.kack@brasseriet.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Brasseriet

Brasseriet ingår i Groupe Grenouille som är en spännande konstellation av premiumrestauranger i Stockholms city med italienska, franska och svenska smaker. I gruppen ingår också Strömterrassen, Guldterrassen, Grodan och Trattoria Montanari.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02