Annons
Annons

Självständig superkock med oslagbart driv

Halmstads Garnison

Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Vi erbjuder vår nästa mästare i köket kompetensutveckling, korta beslutsvägar och dagar fyllda av egna initiativ. Välkommen till ett sammansvetsat gäng, välkommen till Nordrest.

Välkommen in i ett sammansvetsat gäng som driver sex olika verksamheter inom Halmstads Garnison. Vi har två militärrestauranger, Påfågeln och Laxen, där vi serverar mat från morgon till kväll, måndag till söndag året runt till alla värnpliktiga och soldater i Försvarsmakten Halmstad. Vi har två officersmässar där vi serverar fika och representationsmåltider årets alla dagar. Vi har även två caféer med olika inriktningar. Detta gör Halmstads Garnison till en varierad och lärorik arbetsplats med utrymme för utveckling.

Kort om tjänsten
För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest
”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
• Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
• Möjlighet att delta i motionslopp
• Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?
Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:
• 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
• Tidigare arbetslivserfarenhet som kock
• Erfarenhet av menyplanering och varubeställning
• Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001
• Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så kommer du att genomgå en säkerhetsprövningsintervju där du måste bli godkänd för att få anställningen.

Svensk medborgare är en förutsättning.

Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning

Omfattning: 75 – 100%

Tillträde: omgående

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02