Annons
Annons

Skiftledare restaurang

Runö Möten & Events

Skiftledare restaurang, med gästupplevelse, service & värdskap i fokus

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Nu söker vi SKIFTLEDARE till vår restaurang som med servicen i sitt DNA som med sitt eget unika jag skapar personliga gästupplevelser och arbetsglädje. Du arbetar på ett strukturerat sätt, är en stark lagspelare och tar dig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Har öga för kvalité samt de små detaljerna. En förmåga att snabbt ställa om vid oförutsedda händelser och behålla lugnet under stressiga situationer är en grundförutsättning för att lyckas i denna fartfyllda verksamhet.

I restaurangen serveras frukost, lunch och middagar. Vi ansvarar även för baren samt servering av för- och eftermiddagsfika till våra konferensgäster.

Arbetet som skiftledare innebär att du är arbetsledare för teamet under ditt pass men också delaktig i de dagliga arbetsuppgifterna på avdelningen. Du är delaktig i planering av avdelningens arbete. Du både leder och säkerställer en god servicenivå samt entusiasmerar och utvecklar arbetsgruppen. Vana att leda ett team både på den mindre middagen och den stora banketten. Våra gäster kan vara allt från den lilla arbetsgruppen till det stora företagseventet med galamiddag i Runöhallen vilket ger stor variation i arbetsuppgifterna. Till viss del även privata tillställningar och arrangemang.

Tjänsten innebär:
• Att ansvara för driften i restaurangen under ditt arbetspass.
• Att leda det dagliga servicearbetet och säkerställa en hög servicenivå.
• Driva försäljning och gästnöjdhet.
• Introducera och motivera nya medarbetare.
• Se till att företagets standards och rutiner efterföljs.
• Varierade arbetstider.

Kvalifikationer och kompetens:
• Tre års erfarenhet av matsalsarbete och erfarenhet av bankett- och konferensverksamhet.
• Kunskap och intresse för mat- och dryck.
• Utbildning inom hotell och restaurang eller liknande.
• Genuin känsla för service och värdskap.
• God samarbetsförmåga och flexibilitet.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Grundläggande datorkunskap.
• Målmedveten och driven gällande merförsäljning.

Kvalitets och varumärkestänk som ger trygghet åt medarbetare och gäst. B-körkort och tillgång till bil (då vi ligger en bit från kommunala färdmedel)

Vi erbjuder:
• Ett variationsrikt arbete.
• Pension, försäkring och schyssta villkor genom kollektivavtal.
• Friskvårdsbidrag och träningsmöjligheter
• En arbetsplats vackert belägen där utveckling av verksamhet och medarbetare är viktigt.

Läs mer om vår hotell- och konferensanläggning på www.runo.com, där får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster.

www.runo.se under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Har du klipp i steget, brinner du för service, god mat och dryck och vill utvecklas med oss, tveka inte att söka.

Tillträde enligt överenskommelse men gärna i augusti.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Maria Lindhe 076-140 62 50

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Ansökningar tas endast emot till restaurangjobb@runo.se. Rekrytering sker löpande dock senaste dag att söka är den 5 augusti. Ange skiftledare restaurang på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02