Annons
Annons

Social Media- och PR Manager

Stureplansgruppens hotellverksamheter

Stureplansgruppen är Sveriges främsta företag inom besöksnäringen och erbjuder unika mötesplatser och upplevelser för den kvalitetsmedvetna gästen. Vi erbjuder helhetslösningar där affärsidén bygger på att skapa serviceinriktade mötesplatser och leverera förstklassiga nöjesupplevelser, genom att ha goda insikter i trender och våra gästers livsstils- och nöjesbehov.  Stureplansgruppen driver sedan 2011 Berns Hotel samt öppnar hösten 2018 nya boutiquehotellet Bank Hotel på Blasieholmen. Vår ambition med Bank Hotel är att skapa en upplevelse och ett erbjudande som sticker ut på den internationella hotellmarknaden, samt bli en mötesplats för boende i Stockholm. Byggnaden inrymmer fantastiska miljöer med 115 hotellrum, två restauranger samt flertalet barer och takterrasser.

För att stärka vår position på marknaden söker vi en passionerad Social Media- och PR-manager till våra hotellverksamheter. Du blir en nyckelspelare för verksamheternas ledningsfunktioner och kommer att spegla hotellen i såväl lokala som globala sammanhang. Du ansvarar för den genomgripande strategin och det dagliga arbetet med hotellens sociala mediekanaler såsom t.ex. Facebook, Tripadvisor samt noga utvalda och relevanta influencers. Tillsammans med Stureplansgruppens marknadsavdelning identifierar och genomför du events för att säkerställa att respektive hotell får ute så mycket som möjligt ur ett marknads- och PR-perspektiv. Du arbetar både strategiskt och operativt samt nära kollegorna i driften då vi tror på en stark lokal närvaro. Optimering och löpande arbete med ratings och reviews förekommer också. Rapportering sker till respektive hotells VD.

För att bli vår kommande kollega tror vi att du är en självgående och resultatinriktad person. Du är kreativ, rutinerad, effektiv och proaktiv samt trivs med att kombinera operativa uppgifter med strategiskt tänk. Din kärlek till hotell- och restaurangbranschen går inte att ta miste på och du arbetar kontinuerligt för att utveckla både dig själv och verksamheten.

Din bakgrund:

 • Du har arbetat med sociala medier, gärna med företagsdriven kommunikation, under minst några år.
 • Du har relevant utbildning inom sociala medier, journalistik, marknad och/eller PR.
 • Du har mycket god förmåga att bearbeta text och erfarenhet från digital journalistik samt bildhantering i t.ex. Photoshop.
 • Du har kunskap i Facebook Analytics eller motsvarande.
 • Du har god kännedom om kundinsikter och målgruppsegmentering samt erfarenhet från arbete med att skapa stärkt kundengagemang.
 • Du har erfarenhet av att omvärldsbevaka och att hålla dig uppdaterad kring trender, beteenden och andra sociala samspel.
 • Du har förståelse för vikten av samspel mellan dagens många kommunikationskanaler.
 • Du har erfarenhet från arbete med webbsidor och grundläggande förståelse för SEM.
 • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Du har goda kunskaper i Office-programmen.

Om dig:

 • Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
 • Du gillar att jobba båda självständigt och i grupp.
 • Du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap och erfarenhet.
 • Du jobbar ”hands on” och tar uppgifterna från idé till genomförande och uppföljning.

Ansökan
Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Mejla din ansökan till rekrytering@stureplansgruppen.se och märk mejlet med Social Media- and PR Manager, så blir det lättare för oss att hålla ordning. Hoppas vi hörs!

 

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02