Annons
Annons

Sommarpersonal

Sandhamn Seglarhotell

Längst ut i Stockholms ytterskärgård ligger Sandhamn och Sandhamn Seglarhotell. Du tar dig hit och hem med färja från Stavsnäs eller Strandvägen. Båtresan, havsutsikten, luften och känslan av att kliva i land i Sandhamn. Kan det börja bättre? 

Vi har ett flertal restauranger och Seglarrestaurangen och Pub Almagrundet är öppet året om. Under sommartid öppnar vi upp Seglarrestaurangens terrass samt Sea Club-området med Pool Bar och Grill. Under sommarveckorna har vi After Sail på lördagar och nattklubb med DJ varje fredag och lördag. After Sailen hålls på Stora Bryggan och samlar allt från ungdomar till barnfamiljer och pensionärer. Nattklubben fyller sommarnatten med musik och kärlek.

Om tjänsterna
Vi söker nu kockar, hovmästare och servispersonal. Sandhamn Seglarhotell är en plats där medarbetarna gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster!

Som kock får du jobba i en fantastisk miljö med högt tempo. Ditt arbete kräver ett stort ansvar och du skall kunna jobba självständigt. Du skall brinna för matlagning med kvalité. Att du är positiv lagspelare och sprider glädje till dina kollegor ser vi som en självklarhet.

Som hovmästare får du jobba i anrika Seglarrestaurangen. Vi har både bufféservering på luncherna och á la carte servering på kvällarna. Du skall brinna för service, ordning och reda samt älska att jobba med människor. Du tar mycket ansvar och får alla i gänget att känna sig delaktiga. Att ge gästen det lilla extra är en självklarhet för dig. Du skall ha goda ledaregenskaper, älska att jobba med merförsäljning samt ha goda kunskaper om mat och dryck.

Som servitör/servitris får du möjlighet att jobba på flera av våra restauranger. Vi söker dig som både kan jobba med vår lunchbuffé men även kvällstid med á la carte – servering. Du skall brinna för service och älska att jobba med människor. Att ge gästen det lilla extra är en självklarhet för dig. Är du stresstålig, har en positiv attityd, är noggrann och ser laget före jaget är du rätt person för oss.

Tjänsterna sträcker sig mellan maj-augusti. Varierande arbetstider förekommer, även på kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande. Boende kan erbjudas i vår personalby. Sandhamn Seglarhotell är medlemmar i Visita och har kollektivavtal med HRF och Unionen.

Alla ansökningar går via Happyr: www.happyr.com/sandhamn-seglarhotell

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Ann Wetterstrand, ann.wetterstrand@sandhamn.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Sandhamn Seglarhotell

Sandhamn Seglarhotell ligger på Sandön i Stockholms skärgård och erbjuder  hotellboende, konferensarrangemang, förstklassig mat samt spa- och aktivitetsupplevelser i skärgården. Hotellet har 79 dubbelrum, 3 sviter och 11 lägenheter i olika storlekar. Hotellet erbjuder även 11 konferensrum där det största rymmer upp till 150 deltagare. Hotellets restaurang, Seglarrestaurangen, har plats för 350 gäster samt ca 100 gäster vid utomhuspoolområdet Sea Club. Hotellet har även en relaxavdelning med inomhuspool och gym. I hamnen finns hotellets egen båthamn med ca 30 båtplatser till hotellets gäster.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02