Sous Chef
Nordic Light Hotel och Lykke & löjromsbaren
Sous Chef till Nordic Light Hotel för Restaurang Lykke & löjromsbaren och Light Meetings i centrala Stockholm
Nordic Light Hotel är en samtida reflektion av utvald Nordisk design, mat och kultur. Vi hyllar vårt arv genom moderna tolkningar av vår av vår historia och erbjuder ett genuint nordiskt värdskap.
Vill du vara med och utveckla restaurang Lykke & löjromsbaren?
Vill du vara med i ett team som sätter prägel för vår nordiska restaurang i centrala Stockholm?
Med en nyligen smakfullt renoverad restaurang kommer du vara en nyckelspelare för vår strävan att etablera oss och skapa liv i Vasakvarteret. Om det låter spännande, om du känner att du har det som krävs om du vill ta ett kliv framåt. Då ska du kontakta oss.
Vem är du?
Du är hungrig och har ett starkt engagemang. Du har ett genuint intresse för mat och dryck och en kreativ ådra. Du tar ansvar och tillsammans med kökschefen säkrar du driften. Du har en karismatisk sida och trivs med att prata med gäster och vistas i matsal.
Vad gör dig till rätt person?
- Vi ser att du har energi och engagemang och ett jäkla anamma som smittar av på teamet i köket
- Tidigare erfarenhet inom restaurang och kök
- Du har stor förståelse för råvaror och hur du på bästa sätt förädlar dessa
- Du förstår dig på siffror och har enklare erfarenheter inom köksekonomi
- Resultat och måldriven
- Kommunikativ och coachande
- Du brinner för hållbar njutning och har ett intresse i miljöfrågor
Arbetsuppgifter:
- Planering av kökets drift tillsammans med kökschef
- Säkerställer att vi håller högsta kvalitet på den mat vi serverar genom delaktighet i menyutveckling och kontroll av mice en place
- Du är delaktig i inköp, inventering och kontroll av råvarukostnad
- Egenkontroll/ HACCAP
- Arbetar kontinuerligt efter våra hållbarhetskrav samt WECARE
- Tjänsten är heltid och innefattar varierande arbetstider och helgtjänstgöring
Vi kan erbjuda dig:
- Goda utvecklingsmöjligheter inom Nordic Hotels & Resorts
- Tillsvidareanställning från och med 1 juni 2019, senare startdatum kan diskuteras
- Lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum är 20 maj, urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Som Sous Chef rapporterar du till Kökschef på Nordic Light Hotel.
Nordic Light Hotel erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Här blir du ledare för en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av hotellgruppen Nordic Hotels & Resorts, Nordic Choice Hospitality Group samt även en affiliation med Preferred Hotels.
Vid frågor kontakta Caroline Branzén, Operation Manager Nordic Light Hotel
caroline.branzen@nordiclighthotel.com
Instagram: @nordiclighthotel @lykkelojromsbaren