Annons

Sous-chef

Wärdshuset Lasse Maja & Welcome Hotel

Hos oss möts dåtid och framtid! Vill du vara med och ta oss till nästa steg i vår kulinariska resa för att göra oss till en av Sveriges bästa mötesplatser?

Vi vill ha Dig som älskar matlagning och som drivs av att jobba i ett team som hela tiden vill utvecklas och ta vår produkt framåt. Du kommer arbeta tätt ihop med vår köksmästare och få stort ansvar för att vi varje dag ska leverera en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi söker Dig som trivs med eget ansvar, ständig utveckling och i en organisation med korta beslutsvägar där vi hela tiden vill bli bättre.

Welcomegruppen består av Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest samt det 4-stjärninga Welcome Hotel & SPA, beläget i den växande Barkarbystaden endast 15 min med tåg till Stockholm Central. Detta anrika Wärdshus från 1671 har en fantastisk historia och de vackra 1700-tals husen ligger tätt hopslingrade runt det vackra torget och den gröna Tingshusparken. Förutom konferens och bröllop är Julbordet en stor och mycket välrenommerad del av verksamheten som år 2017 blev utsedd till Stockholms nästa bästa julbord enligt Bookatable.

Welcome Hotel & SPA ligger ett stenkast från Lasse Maja och med en totalrenovering samt nybyggt SPA är detta en mycket populär weekenddestination. I vår moderna Bistro serveras högklassig mat och här finns stort utrymme för kreativitet och nyskapande. Produkten utvecklas ständigt och inom kort invigs en ny bardel samt planer för ett chambre separée och en utökad restaurangdel. Vi jobbar aktivt med event och konserter som en del av vår upplevelse vilket gör att arbetet är både varierat och roligt. Som Sous-Chef kommer du vara högst delaktig att utveckla konceptet framåt och ta oss till nästa nivå på vår resa.

Din profil
Vi söker dig som älskar matlagning och som gillar att arbeta i ett företag där du har både utrymme för personlig utveckling och eget ansvar. Du trivs i ett företag som hela tiden strävar uppåt och framåt och där nya tankar och idéer belönas.

Arbetsbeskrivning i korthet
• Tillsammans med vår köksmästare leda och utveckla vår produkt
• Leda och deltaga i alla aktiviteter inom kök
• Maximera antalet nöjda gäster genom att säkerställa högsta matkvalité
• Assisterar köksmästare i att koordinera aktiviteter, tider och kommunicerar prioritering för att försäkra rätt preparering och leveranstider som passar alla funktioner; à la carte, grupper och fest
• Säkerställa god serviceanda och samarbete med andra avdelningar

Önskade kvalifikationer
• Du brinner för matlagning
• Du är självständig men även duktig på att samarbeta med andra
• Du är noggrann och strukturerad
• Du har gedigen erfarenhet inom kök inom liknande verksamheter, både från a la carte och grupper
• Du har dokumenterad och relevant branschutbildning

Vid arbete idag på annan ort så finns möjligheter till boende.

Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Läs gärna mer om oss på www.lassemaja.se och www.welcomehotel.se o för mera information om oss.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02