Annons
Annons

Souschef/kock

Vill Du jobba med oss?

Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sveriges första stad Sigtuna, är ett välkänt hotell och restaurang för den kvalitetsmedvetne gästen. Vårt unika koncept, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fest samt affärsgäster. Hotellet är Svanenmärkt och klimatneutralt. Vårt kök är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet.

I vår vackra miljö finns stora möjligheter till att påverka din omgivning och vara med på resan att säkra Stadshotellets image.

Här passar du som själv är drivande och älskar detaljer samt att ge det lilla extra.

Vi har nu två tjänster lediga och du som är positiv, varm, driven, utåtriktad, strukturerad, intresserad, proaktiv och har känsla för detaljer och det lilla extra är välkommen att söka.

Souschef/kock

Brinner du för matlagning och är gästupplevelsen din prio så är detta platsen för dig. Till oss på Sigtuna Stadshotell kommer gästen inte bara för hungern utan för den totala upplevelsen.

Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill bygga vidare på en av Sveriges finaste pärlor. Du är köksmästare Cecilias högra hand och deltar i arbetet att leda köket och utveckla menyer. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.

Hovmästare/sommelier

Du har vana att arbeta med rekommendationer och försäljning samt ett intresse av ekonomiska mål och nyckeltal.

Du har en relevant utbildning, t.ex. från något av YH-programmen, kombinerat med några års erfarenhet från en liknande befattning. Sommelierutbildning är meriterande. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidare anställning och på heltid.

Har Du frågor om tjänsterna?

Kontakta vår köksmästare Cecilia Wennström på tel 070–6871494, restaurangchef Jennifer Eriksson tel 070-3419400 eller hotellchef Urban Wallin tel 070-7880818

Är Du intresserad?

Välkommen med din ansökan till urban@sigtunastadshotell.se. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02