Annons
Annons

Souschef

Hotel Skeppsholmen

Vill du arbeta i en inspirerande miljö vid vattnet? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.
Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Foundation/UNICEF och Project Playground.
Vi söker nu en Souschef till vår à la carte restaurang Långa Raden. Food- & beveragedelen är en otroligt viktig del i vårt koncept och vi söker nu dig som tillsammans med köksteamet tar köket till nya höjder.

Jobbet
• Planering av kökets drift tillsammans med head chef Alexander Carnolf
• Schemaplanering och ansvar över att det är rätt bemanning på varje skift.
• Säkerställa att vi håller högsta kvalitet på den mat vi serverar genom delaktighet i menyutveckling och kontroll av mice en place.
• Delaktig i inköp, inventering, kalkylering av råvarukostnad och miljökontroller.
• Tjänsten är en heltid och innefattar varierande arbetstider och helgtjänstgöring.

Talangen
• Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
• Du har dokumenterad erfarenhet av liknande position.
• Du är en lagspelare och ser köket som en enhet
• Du har mycket energi, mod och begeistring

Vad erbjuder vi dig?
• En fantastisk arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas, både individuellt och i team.
• En pulserande miljö där vi älskar att ha kul, både med gäster och kollegor.
Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka personligt brev och CV till jobb@hotelskeppsholmen.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02