Annons

Souschef

Hasselbacken

SOUSCHEF SÖKES TILL ANRIKA HASSELBACKEN

Pop House Sweden grundades år 2014 och bestod då av Pop House Hotel och ABBA The Museum. Visionen var redan då att bli en av världens främsta nöjesdestinationer och som ett led i detta förvärvades Cirkus år 2017. Sedan mars 2019 är även Hasselbacken en del av Pop House som inkluderar hotell, restaurang samt event-och konferensmöjligheter. Med starka varumärken som ABBA The Museum, Cirkus och Hasselbacken samt all underbar underhållning, mat och dryck blir Pop House Sweden en självklar attraktion för både svenska och internationella gäster som besöker Stockholm och Djurgården.

Till Hasselbacken söker vi nu en genuint matintresserad souschef men känsla för klassisk svensk och fransk mat men även sinne för modern matlagning.

Vårt mål är att ge en restaurangupplevelse i världsklass till besökare från hela världen. Då våra ledord är Passion, Omtanke och Kunskap så vill vi att du gör ditt yttersta varje dag för att efterleva dem. Du kommer att ha en nyckelroll i köket där du ingår i kökets management team. Du kommer att leda och fördela det dagliga arbetet i köket, säkerställa kvalitén, leveranserna och att våra rutiner följs.

Din profil
  • Ett genuint intresse för mat
  • Du har lämplig kockutbildning
  • Du kan anpassa dig till ett schema med oregelbundna tider
  • Ledarskapet faller dig naturligt
Meriterande
  • Erfarenhet av klassisk svensk och fransk mat
  • Utbildad i haccp
  • Ledarskapsutbildning
Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02