Annons

Souschef

Frösö Park Hotel

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Välkommen till Östersund och Frösön, med 3 minuter till Åre/Östersund flygplats och en bedårande utsikt mot fjällvärlden kan du på Frösö Park Hotel mötas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba, året runt.

Här finner du vår fantastiska restaurang KAVA, ett prisbelönt spa, utomhusaktiviteter runt knuten med golf, skidåkning, löpning, cykling, utomhusgym, hinderbana och Sveriges största hotellgym. Här kan du låta pulsen gå upp och landa – samla ny kraft och inspiration.

Till vårt härliga team söker vi nu en:

Souschef
Som souschef hos oss har du tillsammans med köksmästare ansvar för a la carteköket som helhet. Allt från att dagliga varubeställningar, visst personalansvar, upprätta menyer, samt att jobba i drift. Du kommer att inspirera och motivera ditt team samt vara med och forma F&B utifrån vårt koncept. Vi önskar en person med erfarenhet av att leda & inspirera ett team och har ett öga för ordning och reda samt arbeta i en miljö där tempot är högt med leverans av F&B till alla våra avdelningar; a la carte, konferens, lunch, brunch, spa och catering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock samt har minst 2 års erfarenhet av att leda ett team. Vi förutsätter att vår blivande souschef har ett brinnande intresse för matlagning samt kunskaper inom livsmedelshantering . I vår breda produkt är förmågan att vara lösningsorienterad och självständig några av egenskaperna som behövs för att trivas hos oss.

Känns detta rätt för dig, är du kanske personen vi söker? I så fall, varmt välkommen med din ansökan till F&B Manager Magnus Draheim, magnus.draheim@frosoparkhotel.se.

Du bör behärska både engelska och svenska. Krav är B-körkort och bil.
Arbetstiderna innefattar kvällar och helger.
Intervjuer sker löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02