Annons

Souschef

Landvetter Airport Hotel

Landvetter Airport Hotel är ett 4-stjärnigt familjeägt hotell med 187 trivsamma rum, 12 konferenslokaler, gym och relax. I vår uppskattade restaurang upplever gästerna en hemtrevlig atmosfär med god mat och utmärkt service. Vi är miljöcertifierade via Svensk Miljöbas och arbetar kontinuerligt med vårt miljöarbete. På Landvetter Airport Hotel är vårt mål att överträffa gästens förväntningar. Vi har stort fokus på kvalité och följer veckovis upp vad våra gäster tycker, detta för att kontinuerligt utveckla och förbättra vårt utbud och service. Siktet är inställt på att bli ett av Sveriges allra bästa fullservicehotell!

Om tjänsten:
Som souschef har du ett stort intresse och en passion för mat och tycker om att ta till dig nya influenser. Tillsammans med F&B-Manager ansvarar du för arbetet i köket med god ordning samt eftersträvar en hög och jämn servicenivå. I din ledarroll som F&B-managers förlängda arm ansvarar du för den dagliga driften, gästernas matupplevelse och ditt teams lagspel och arbetsmiljö. Att vara med i driften och arbetsledning av densamma är en stor del av arbetsbeskrivningen där du samtidigt säkrar kvalité, guidar och motiverar medarbetarna i köket. Att vara en del i vidareutvecklingen av rutiner och menyer är ett arbete som hela tiden pågår tillsammans med din F&B-Manager som är den du rapporterar till. Du följer upp nyckeltal, optimerar driften och tar också hand om beställningar av varor & inventering.

Vi söker dig som har:
känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du har god social kompetens och du har ett genuint intresse för mat och dryck och vill verka för att gästen alltid är i fokus. Vi tror att du är en flexibel person som hela tiden jobbar lösningsorienterat i en positiv anda. Att ha en varierad arbetstid ser du som något positivt där du mixar luncher med kvällservice och helger.

Transport:
Flygbuss eller egen bil, vi har gratis parkering.

Vi erbjuder dig:
En heltidstjänst med varierande arbetstider.
Lön enligt överenskommelse och kollektivavtal.
Friskvårdsbidrag, skobidrag och fri parkering.
Personalmat med tillämpad kostförmån.
Då vårt hotell är en del av BWH Hotells får du även ta del av personalrabatter på övernattning när du bor på ett Best Western hotell eller ett World Hotels hotell.

Tillträde: Efter överenskommelse

Låter detta intressant, maila din ansökan senast 31 januari med CV, personligt brev samt foto till:

Johan Stigåker
js@landvetterairporthotel.se
Rekrytering sker löpande.
Märk ansökan med ”Souschef”

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02