Annons
Annons

Souschef

Wiks slott

Wiks slott befinner sig i ett utvecklingsskede med uppdraget att utveckla kulturmiljön runt slottet. Vi befinner oss på en historisk plats där vi har en riddarborg från senare delen av 1400-talet. Vårt uppdrag går ut på att driva konferensverksamhet, ge service till folkhögskolan och vara en aktör i gemensamma kulturaktiviteter. Wiks slott och konferens andas upplevelse och livskvalitet och har höga krav på gott bemötande. På området finns även Wiks folkhögskola, med filialen Uppsala folkhögskola, som anordnar allmänna kurser som ger gymnasiekompetens, stor kortkursverksamhet, tolkutbildningar samt fyra ettåriga estetiska kurser: musik, konst, teater och skrivarlinje.

Vill du vara med och utveckla Wiks slott som konferensanläggning och även utveckla Wikområdet i stort så att vi kan vara en stark aktör nu och i framtiden är du välkommen att söka jobbet.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar tillsammans med köksmästare och ett team av kockar för maten på slottets konferenser och skolans elevmatsal samt arbetar med leverans av mat till olika evenemang.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad kock med kunskap om varma och kalla köket samt intresse för vegetarisk mat. Du har minst tre års yrkeserfarenhet som kock och ledare. Som person är du positiv och driven och har ett stort intresse för mat och trender. Du är smaksäker och tycker om att vara i en miljö där olika målgrupper möts. Du har lätt för att samarbeta och förstår vikten av flexibilitet i yrket. Det är viktigt att du ser helheten i arbetet och vad vi ska leverera till våra gäster. Bra mat och hög servicenivå ska vara ledstjärnor på Wiks slott. Vi ser gärna att du även har kunskap om bageri och konditori. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då körning med både egen bil och tjänstebil ingår i tjänsten. Du behärskar svenska i tal och skrift och engelska i tal.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbete under kvällar och helger förekommer.

För mer information
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Marie Berglund, chef på Wiks slott, på telefonnummer 070-611 60 36.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02