Annons

Souschef

Bio & Bistro Capitol

Bio & Bistro Capitol söker Souschef!

Bio Capitol byggdes 1926 som Vasastans största och finaste biograf på Sankt Eriksgatan 82. Den stängdes 1985 men öppnade i juli 2018 i ny skrud, en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö. Vi vänder oss till en vuxnare publik som eftersträvar såväl en god film som en angenäm och unik bioupplevelse utöver det vanliga.

Vi erbjuder mat & dryck inne i biosalongen men också i vår trevliga Bistro. Vår ambition är att skapa en modern och lokal mötesplats i Vasastan för film, möten och event samt en Bistro med ambitionen att vara den självklara mötesplatsen för mat och dryck i Vasastan.

Mat- och dryckesverksamheten består i dagsläget av följande områden:
• Bistro Capitol – En unik miljö där mat och dryck talar sitt tydliga språk.
• Bar Capitol – Vår foajé där servering av snacks och dryck sker till publiken innan och efter föreställningen. Här serveras bland annat kallskuret och smörgåsar av olika slag som förbereds av köket.
• Dine-in Bio – Mat och dryck inne i biosalongen
• Konferens och Eventverksamhet
• Specialvisningar med anpassade matkoncept till exempel ”Afternoon tea” och ”Julbord” med Fanny och Alexander.

Vi söker nu en Sous chef som vill utvecklas med oss och ser möjligheterna i att arbeta i en kreativ och nytänkande miljö och som inte är rädd för utmaningar.
Som en del i vårt köksteam har du en positiv attityd, jobbar mot våra gemensamma mål, besitter kvalitetsmedvetenhet och professionalism. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas som helhet.

Rollen
Som Souschef är du tillsammans med kökschefen ytterst ansvarig för att den mat vi serverar uppfyller våra, högt ställda, kvalitetskrav. Du är tillsammans med vår kökschef ansvarig för köket och leder och planerar arbetet för dina medarbetare på ditt skift. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.

Vi välkomnar dig med erfarenhet som Souschef eller flerårig kock med goda dokumenterade ledaregenskaper. Du är ödmjuk, prestigelös, organiserad, noggrann, stresstålig, vill vara med att utveckla vårt kök samt att du har en stark känsla för gästen i fokus.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Schemat är med varierande med dagtid, kvällar och helger.
Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02