Annons

Souschef

Södra Berget Hotell & Resort

Södra Berget Hotell & Resort är beläget på Södra Stadsberget ca 3 km ifrån Sundsvalls centrum och med en milsvid utsikt utöver Sundsvall och kusten. Hotellet är en magisk anläggning med 226 hotellrum, exklusiv spaavdelning, konferens/mässavdelning, aktivitetshall och mycket mera. Hos oss får du en oförglömlig vistelse. Checka in, koppla av och bara njut hos oss!

Vi söker nu en souschef för en tillsvidareanställning, som har ansvaret för att ta vår a la carté restaurang till nya höjder.

I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat och dryckesavdelning söker vi dig som idag arbetar som souschef eller dig som känner dig redo att ta nästa steg i karriären. Du ska med passion och kunskap vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat och känner dig bekväm och rejält hemmastadd i ett restaurangkök.

Som souschef är din uppgift att driva och utveckla köket med stor frihet. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer att arbeta i samråd med köksmästaren.

Det kommer stundtals att krävas en del arbete och att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför klart en fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framförallt roligt. Vårt kök består av många olika avdelningar och det finns goda möjligheter för dig att både utvecklas och utveckla.

Vi söker dig som är positiv, strukturerad, noggrann och som har flera års yrkesvana – gärna med internationellt kök som erfarenhet. Du har dokumenterad utbildning inom yrket alt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Du har lite vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet.

Du kommer få:
– grymma kollegor
– flexibla arbetstider
– rullande schema
– trevliga förmåner
– spännande jobb

I tjänsten ingår arbete på kvällar och helger, precis som det är när man jobbar inom hotell- och restaurang.

På södra berget är vi en stor och härlig familj, vårt ledord är tillsammans!

Lön: Enligt avtal/ök
Rekryterande chef: Patrick McCormack
Vi tar emot ansökningar via mejl: mccormack@sodraberget.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02