Annons
Annons

Souschef

Hotel Svea & Restaurang Piraten

Hotel Svea söker Souschef till Österlens största hotell med anor från 1840-talet

Nu är vi i full gång med rekryteringen inför säsongen 2023.

Hotell Svea ligger vid havet i centrala Simrishamn på vackra Österlen med underbar natur och ett myllrande kulturliv. Vi är ett privat ägt hotell med 62 hotellrum, restaurang, trädgårds bar sju möteslokaler och ingår i Best Western hotellkedja med över 150 hotell i Scandinavian. Svea håller öppet året.

Du är en person med erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för matlagning och som Souschef blir du en del av vårt köksteam med kökschef, matkreatör som ansvarar för att upprätthålla och utveckla matupplevelsen för våra gäster. Som person har du höga ambitioner med öga för detaljer samt är en lagspelare med styrka i samarbete med både gäster och kollegor.

Restaurang Piraten, vår anrika restaurant och matsal, är en hörnpelare i hotellets verksamhet med plats för 120 gäster. Restaurangen inrymmer även en bardel. I restaurangen serverar vi hotellets gäster med frukost och har sedan öppet för lunch och middag. Gästerna är både lokala och tillresta turister, affärsresenärer, konferensgrupper samt högtidsstunder. Förutom huvudmatsalen har vi även en mycket uppskattad TrädgårdsBar där vi serverar enklare maträtter och plats för 130 gäster under sommaren.

Svea är bl.a. medlemmar i Best Western, Skånska Möten, Skånsk Matkultur. Vi tillämpar Visitas kollektivavtal. Tillträde efter överenskommelse. Bostad kan ordnas.

För mer information: www.hotellsvea.se
Maila din ansökan till patrik@hotelsvea.se
Frågor ring 072-155 53 93

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02