Annons
Annons

Souschef

Hotel Skeppsholmen

Vi söker dig, en passionerad och driven matlagare med stark vilja och bra organisationsförmåga. Du blir en nyckelspelare i vårt team och det är viktigt att du vill vara med att utveckla vår restaurang. Du trivs i högt tempo och har en stor passion för service och vill med ditt sätt att leda, både inspirera och motivera dina medarbetare att leverera unik service och oförglömliga matupplevelser.

Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna som gärna får vara från vårt närområde. Det är viktigt för oss att jobba med det egna hantverket i köket tex. i form av korvar, inläggningar och rökta råvaror. Vår restaurang är öppen alla dagar i veckan hela året, från frukost till sen middag. Verksamheten är mycket omfattande, mötesluncher och festvåningsverksamhet är en stor del och verksamheten är störst under sommarhalvåret då vi även öppnar upp vår vackra uteservering.

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av ledande befattning i kök. Du jobbar i dag som souschef eller förste kock, och ser dig själv som en lagspelare.
Kunskaper i engelska (tal och skrift) samt B-körkort är meriterande.

Hotel Skeppsholmen ligger på den sköna ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm, ingår i Nobis Hospitality group och är medlem i Design Hotels. Hotellet har 77 hotellrum, för mer info se www.hotelskeppsholmen.se

Tjänsten är en heltid.
Ansökan görs på mail till Alexander Carnolf
alexander@hotelskeppsholmen.se
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02