Annons
Annons

Souschef

Scandic Rubinen i Göteborg

Västkustens pärla, Sveriges andra största stad, Lilla London… kärt barn har många namn. Men det är här det händer. Göteborg är fylld av evenemang, kultur ,nattliv, upplevelser och äventyr för alla åldrar. Här hittar du Scandic Rubinen på Sveriges mest kända gata Avenyn ett av Scandic Hotels flaggskepp med dess perfekta läge.
Här möts Göteborgare tillsammans med tillresta affärsresenärer, konferensgäster, weekendgästen och familjerna. Under 2014 renoverades stora delar av hotellet. Alla allmänna ytor som lobby, restaurang, konferens & eventplan och vår egna Ruby Roof Top bar på 7:e våningen. Här är det bara att luta sig tillbaka med en storslagen utsikt över Göteborgs takåsar och Avenyn. Hotellet andas en urban sensualism och hemtrevlig elegans med en mix av färg, form och detaljer en plats att mötas.

Vilka är vi?

Vi är Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare. I Göteborg har vi sju Scandichotell med fantastiska möjligheter! Vägen för din karriär inom Scandic bestämmer du själv. Du kanske vill byta inriktning, bli chef eller flytta till ett annat land. Har du rätt inställning och delar våra värderingar är möjligheterna inom Scandic i det närmaste obegränsade. Det är du och din insats varje dag som är biljetten till din framtid!

Nu söker vi en souschef till vår restaurang på Scandic Rubinen!

Är du vår nya Souschef?

Då är du en positiv, driven och engagerad medarbetare som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du har en förmåga att ta initiativ och är flexibel för förändringar. Vi ser att du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar, där andra ser problem. Att vara trendmedveten och kreativ samt ha mod att utnyttja detta i ditt arbete ser vi som viktigt. För att lyckas med detta ser vi att du är modig, prestigelös och ser Scandics värderingar som dina!

Vad är din roll?

Som souschef hos oss ser vi att du vill utveckla dig själv, dina kollegor och verksamhet att jobba mot samma mål – gästen! Som souschef har du det praktiskt ansvaret under dina arbetspass i köket. Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda; inspirera och motivera dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! I rollen innebär det också att följa Scandics koncept som de lagar och regler som gäller för kök- och restaurangverksamhet.

Vad har du med dig?

  • Relevant utbildning/5 års yrkeserfarenhet
  • Goda mat- och dryckeskunskaper
  • Ledaregenskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande

  • Dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fanny Secher på fanny.secher@scandichotels.com.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02