Annons
Annons

Souschef

Krusenberg Herrgård, Knivsta

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ca 23 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra konferens-, weekend- och spagäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se.

Om rollen

Nu söker vi en Souschef till vårt team på Krusenberg herrgård. Du får vara med och bistå köksmästaren och är ansvarig för köket när köksmästaren inte är på plats. Du är med och leder den dagliga driften och har även vissa administrativa uppgifter som t.ex. inköp och planering. Vi lagar & bakar all mat från grunden, efter vad som är i säsong och i så stor utsträckning som möjligt med ekologiska och närproducerade råvaror. Som Souschef jobbar du självständigt i både kall- och varmkök.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst inom restaurang eller hotell. Har du erfarenhet av á la carte är det mycket meriterande. Du har också en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, lyhörd inför gästernas behov och tvekar inte att rycka in där det behövs.

Vi erbjuder dig

  • En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
  • Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
  • Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde i januari. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är varierande under vardagar, kvällar och helger. Körkort och tillgång till bil behövs. Har du några frågor kring tjänsten kan du kontakta köksmästare Alexander Holder på 073-3308712.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02