Annons
Annons

Populär skärgårdskrog på Furusund söker souschef för fast anställning!

Furusund värdshus

Populär skärgårdskrog på Furusund söker souschef för fast anställning!

Tjänst: Souschef/ kock. Anställningsform: Fast anställning, heltid. Även deltid finns.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Kollektivavtal.

Vill du jobba i ett nutida kök som satsar ambitiöst på maten, servicen och värdskapet?

– Välkommen till oss på Furusund Värdshus!

Furusund  ligger i Stockholms norra skärgård vackert beläget vid vattnet. Hit kan du enkelt ta dig med bil, buss eller båt. Då det är broförbindelse är det inga färjor som behöver passas vilket gör resan smidig och flexibel.

Furusund Värdshus är ett kulinariskt resmål. Hit åker våra gäster för att få en vällagad, god måltid och de stannar gärna över natten. Ovanför vår restaurang finner du vårt boutiquehotell med 16 havsnära rum. Här checkar gästerna in för weekend med fyrarättersmeny som ingår under vinter, vår och höst. Från mitten av juni är hotellet öppet dagligen och utöver våra boendegäster kommer sommarfirare från när och fjärran till vår omtycka restaurang. Tempot är högt och även stämningen!  Vi har 70 platser inne i vår ljusa matsal och ytterligare 70 utomhus i orangeriet och på terrassen.

Vår verksamhet varieras under året och våra menyer likaså. Råvarorna tas från såväl små som stora producenter med strävan att alltid hitta en hållbar, kvalitativ och intressant produkt. Vårt kök är rymligt, nytt och öppet. Här ser ni ut över matsalen och våra gäster ser er. De uppskattar ert arbete och kommer gärna fram för att växla några ord om maten.

Vi tror att du jobbat som kock några år, har lätt för att samarbeta men även uppskattar att jobba självständigt, är smaksäker, noggrann och har öga för upplägg av rätter.

Vi ger dig en trygg anställning med bra lön och förmåner.

Att man kan gå ner till bryggan när passet är slut, kanske ta en fisketur eller en promenad i skogen ger arbetsplatsen ett extra plus!

-Vill du veta mer? Kika gärna runt på vår hemsida för att få en tydligare bild över verksamheten eller skicka oss ett mejl med din fråga.

Kontaktuppgifter:

info@furusundvardshus.se

www.furusundvardshus.se

Instagram: Furusundvardshus

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02