Annons
Annons

Kockar och Kallskänka

Häringe Slott

Vi söker nu förstärkning i slottsköket.

Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats i vacker historisk miljö. Häringe Slotts restaurang har hämtat inspiration från södra Frankrike och har öppet 365 dagar per år. Arbetsschemat följer gästflödet.

De vi söker har stor passion för matlagning och jobbar bra i team. Vi är öppna för både unga och hungriga såväl som kandidater med mer erfarenhet.

Egenskaper:
• Minst två års arbetserfarenhet av aktuell roll.
• Organiserad och framåt
• Bil och körkort

Gästnöjdhet är viktigt för oss och du är därför närvarande, lyhörd och vill leverera utöver det förväntade.

Tjänsten som kock avser heltid och arbetstiden dag- och kvällstid, samt helger, med start omgående. Tjänsten som kallskänka avser heltid med arbetstiden dagtid, samt helger, med start omgående.

Vi är medlemmar i Visita och har kollektivavtal.

Häringe Slott är vackert beläget i naturreservatet vid Landfjärden, 25 minuter söder om Stockholm. Här finns 67 hotellrum, moderna konferenslokaler samt förtjusande slottssalonger för middag och fest. Till oss kommer allt från kära par för en romantisk getaway till stora internationella grupper för möten.

Vid frågor ring Sofie Seitamo-Mijac, 072-021 68 42 och maila ditt CV och personliga brev till sofie.seitamo.mijac@haringeslott.se

Vi anställer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Läs mer om våra lediga tjänster på http://www.haringeslott.se/om-oss/jobba-hos-oss/

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02