Annons

Souschef lobbyrestauranger

Gothia Towers

Vi söker nu en erfaren, engagerad och passionerad Souschef som tillsammans med vår Köksmästare ska utveckla och ansvara för att skapa och ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse i våra lobbyrestauranger – West Coast/Twentyfourseven samt till vår Roomservice.

West Coast är vår bistro som serverar lunch och a la carte och Twentyfourseven är vår lobbybar/café som serverar enklare rätter. Roomservice går även från dessa enheter till våra rum på Gothia Towers samt Upper House. Från Twentyfourseven går även vår Take Away/Drive Thru där vi säljer våra goda och erkända räkmackor.

Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du har kunskap och är van att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.

Arbetsuppgifter
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 3 år med a la carte. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med menyplanering. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. Som Souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska obehindrat och har god datavana. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider.

Vad vi erbjuder
En spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår Köksmästare framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Köksmästare: johan.friberg@gothiatowers.com

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02