Annons

Souschef och Kock

Torekov Hotell

Längst ut på undersköna Bjärehalvön ligger Torekov Hotell. Vi har öppet året runt för naturälskare, spagäster, företag, golfspelare och matgäster. Vår restaurang Bistron har högt renommé och arbetar efter en tydlig gemensam vision. Vi arbetar nära våra lokala lantbrukare och matproducenter och vill att varje tallrik som går ut från köket ska urskilja sig från mängden – oavsett om det är sushi, vegetariskt eller à la carte.

Kökschef Oliver Nilsson berättar:

 

Om Bjärehalvön:
På Bjärehalvön finns en livskvalitet som gör gott för själen. Här bor du i lugna och trygga omgivningar med fantastisk natur och stora möjligheter till rekreation. Löpning, vandring och cykling lockar både turister och aktiverar oss som bor här. På hösten fiskas hummer. Kite- och vindsurfarna jagar vågor och vind året om. Golfbanorna ligger tätt och på Torekovs GK kan man spela året runt. På Hallandsåsen plockar vi svamp och på åkrarna växer broccoli, majs, grönkål, jordgubbar, potatis och sparris.

Om dig:
Du ska vara erfaren, målmedveten, driven, ansvarstagande och ha höga krav på resultat. Med din höga nivå på kreativitet och tillförlitlighet jobbar du med utformningen av nya rätter och säsongsbetonade menyer tillsammans med kökschefen, som du även bistår med administrativa uppgifter.

I arbetet ska du även kunna kommunicera med assisterande kökschef och hotelldirektör och se till att köksanställda följer ansvarsområden och normer. Tycker du om att arbeta i ett mindre team på ett personligt hotell, med ekologiska och närodlade råvaror, där kvalitet och det genuina är kärnan – då är Torekov Hotell en plats för dig.

Vi söker:
Souschef med utbildning och minst fem års erfarenhet för tillsvidareanställning.
Kock med utbildning och minst fem års erfarenhet för tillsvidareanställning.
Båda tjänsterna är heltid, varierade arbetstid. Tillträde omgående.

Är du den vi söker?
För frågor och ansökan, kontakta Oliver Nilsson, kökschef Torekov Hotell.
E-post: oliver.nilsson@torekovhotell.se
Tel: 070-680 66 17

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02