Annons
Annons

Souschef samt stjärnor till reception och bokning

Grinda Wärdshus

Är du sugen på att träffa nya människor, utvecklas i din yrkesroll och jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill du ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig!

Vi söker 2-3 nya stjärnor till Grindas reception & bokning med säsongsanställning samt en Souschef på helårsanställning till vår restaurang Grinda Wärdshus.

Att arbeta som receptionist / bokare innebär bland annat mottagande av gäster och genomförande av konferenser, in- och utcheck, kassahantering/redovisning samt bokning av vårt boende av hotell, stugor, Utvärdshus med logi och restaurang. Det är viktigt att du har en positiv grundattityd, klarar ett högt arbetstempo, är flexibel och håller en hög servicenivå. Här finns alla möjligheter att utvecklas och få ovärderliga erfarenheter med dig upp i yrkeskarriären inom hotell /konferens & restaurang.

Vi söker även en mästare i köket. En souschef som älskar bord, babord och styrbord.
Vi söker också en eldsjäl till Souschef som vill ta vår restaurang Grinda Wärdshus till nya höjder. Du stöttar, ansvarar och utvecklar ihop med vår köksmästare Fredrik Brockman.

Du förenar intresset för mat, har en trendkänslig näsa och service med god administrativ förmåga, uppskattat ledarskap och mästare på att sporra personal samt vanan att ha ekonomiskt ansvar. Som medlem i vår driftgrupp blir du en nyckelperson i att leda Grinda in i framtiden.

Vi erbjuder en fast årsanställning med fantastisk skärgårdsmiljö och möjlighet till betald ledighet under vinterhalvåret.

Vill du ta steget ut?
Maila in din ansökan genom att skicka ditt cv samt en personlig presentation, gärna en bild till annika@grinda.se

Läs mer om oss på vår hemsida: grinda.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02