Annons
Annons

Souschef till event och mässor

Mässrestauranger i Malmö

Om arbetsgivaren – Mässrestauranger AB
Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I företagsgruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus, där bl. a. Nobelbanketten äger rum.

Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event.

Mässrestauranger i Malmö söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll, är en glad och driftig person som vill bidra till vår utveckling av vår gastronomi tillsammans med våra duktiga medarbetare.

Vår arbetsplats
Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.

Vi söker
Du är en strukturerad och inspirerande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi är KRAV-märkta vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi.

Du har tidigare haft en liknande position. Du är bra på att inspirera och leda större och mindre personalgrupper. Du kommer även att vara delaktig i att driva det kreativa arbetet framåt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med mycket trevliga arbetskamrater och högsta standard på lokaler och utrustning. Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst) men vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid.

För mer information kan du kontakta Martin Rosvall-Hansson; martin.rosvall-hansson@malmomr.se

Välkommen med din ansökan!
Bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut.

Observera att ansökan måste ske via länken! Ansökan som skickas till ovan e-postadress kommer ej att behandlas, detta enligt GDPR och vår integritetspolicy.

Krav
• Tidigare erfarenhet av liknande roll
• Tidigare erfarenhet av att leda/coacha personal
• Svenska i tal och skrift

Meriterande
• Jobbat med större evenemang
• Logistik
• Hållbarhet, KRAV
• HACCP

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02