Annons

Souschef till Lisebergs Hamnområde

Liseberg

Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.

Nu förstärker vi vårt köksteam och rekryterar en souschef till Hamnområdet på Liseberg!

Tjänsten som souschef i Lisebergs Hamnområde
Hamnkrogen är Lisebergs fiskekrog med havets delikatesser som specialitet. Maten lagas från grunden, håller hög kvalitet och tillagas med både känsla och hjärta. På menyn finns klassiska skaldjursplateauer men också köttalternativ och vi vänder oss till allt från företagsgrupper till kompisgäng och barnfamiljer. Hamnkrogen ligger i Lisebergs Hamnområde med bästa solläget i parken på sommaren. Under Jul på Liseberg serverar vi ett av Göteborgs mest efterfrågade julbord – också här med fisk och skaldjur som specialitet utöver de traditionella julbordsklassikerna.

Som souschef är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Du är en del av ett team som hanterar mat och dryck i Hamnområdet, vilket betyder att du även arbetar för att Spökbaren Gastens gäster får en härlig matupplevelse. Till Hamnområdet hör även vår fast casual enhet Skeppsmagasinet. Denna enhet utmanar oss på andra sätt än den klassiska a la carte verksamheten, och tillsammans bidrar dessa tre restauranger till en härlig och utvecklande verksamhet där man får insyn och insikt kring många delar av vår bransch.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Restaurangerna i Hamnområdet tillhör organisatoriskt Verksamhetsområde Restaurang som består av Lisebergsparkens samtliga restauranger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst fem års dokumenterad yrkeserfarenhet främst från á la carte men även gärna från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga råvaror och det koncept som vi arbetar utifrån. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa fantastiska matupplevelser på hög nivå!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta köksmästare Emma Carlsson, 070-773 79 28 eller restaurangchef Helena Stenborg, 070-565 65 66.

Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 31 oktober.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02