Annons

Spa-koordinator

Ulriksdals Spa & Fitness Club

Under Q1 2020 öppnar ett nytt spännande lifestylehotell i ett av Storstockholms mest expansiva områden. AC by Marriott Stockholm Ulriksdal blir en upplevelse och mötesplats för både företag och privatpersoner med sina 223 rum, mötesrum, inbjudande lobby, restaurang och bar. I hotellet kommer vi även öppna Ulriksdals Spa & Fitness Club där man njuter av behandlingar, pool, jaccuzzi och olika varianter på bastu. Ett modernt gym med senate utrustningen byggs även här.
AC by Marriott är ett av 30 varumärken som ingår i hotellkedjan Marriott International. Det nya hotellet ägs och drivs av Vi Invest AB som är ett expansivt privatägt hotell- & fastighetsbolag med både hotell och skärgårdsrestaurang i portföljen.

Din Roll
Då vi öppnar anläggningen första kvartalet 2020 kommer du vara med från början och bygga upp medlemsklubben till företag och privatpersoner. Du kommer rekrytera efter behov och säkerställa att alla delar inom verksamheten sätts i drift. Du är delaktig tillsammans med ansvarig i det förarbete som krävs inför öppningen.

Din Profil
Vi söker dig med driv, sinne för försäljning och hög serviceanda. Du är mål- och resultatinriktad med god kommunikationsförmåga. Du brinner för att utveckla ditt team och jobbar dagligen i den operativa driften med medarbetarna.

Vi ser att du
• Har flerårig erfarenhet från en liknande tjänst på spa eller träningsanläggning
• Behärskar MS Office.
• Pratar och skriver flytande Svenska och Engelska

Vi erbjuder dig ett utmanande, stimulerande och roligt arbete som Spa-koordinator på ett nyöppnat hotell i härlig miljö. Tjänsten är på 100%. Tillträde omgående. Om du har ytterligare frågor om tjänsten kontakta Hotellchef Carolyn Ochieng, jobb@viinvest.com
Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02