Annons
Annons

Spachef

Strömstad Spa

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

I Strömstad finns denna unika spa- & konferensanläggning vackert beläget vid bohusländska skärgården. Hotellet med dess 232 rum stod klart i mars 2007. Vår ambitionsnivå är hög och vi vill vara ett av de allra bästa hotellen på spa & konferensmarknaden i Norden.

Vill du vara med att leda och utveckla vår spa & träningsavdelning?
Vi erbjuder ett arbete på en av Sveriges absolut finaste spaanläggningar. Vi har 18 behandlingsrum, två spabutiker, spa & relaxyta på 2000m2 samt en träningsavdelning. Du kommer att arbeta med ett mycket kompetent team som brinner för service och att överträffa kundens förväntningar.

Dina talanger:

• Du är en god ledare som är bra på att skapa ”vi-känsla” både i ditt eget team och tillsammans med hotellets övriga avdelningar. Du har ett kommunikativt och coachande förhållningssätt.
• En varm och trygg ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa.
• Du är genuint intresserad av den totala spaupplevelsen i dess olika former. Välinformerad om nya trender och nyheter inom ditt område.
• Du har god förståelse för ekonomi och är genuint intresserad av att skapa goda resultat tillsammans med dina kollegor.
• Du är operativ, älskar försäljning med stort fokus på optimering och kommer att trivas med att vara delaktig i den dagliga driften. Du känner dig inte främmande föra att utföra behandlingar eller träningspass för att hålla dig uppdaterad på vår produkt.

Som spachef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Maila din ansökan till jill.torne@stromstadspa.se. Frågor om tjänsten besvaras av VD Linda Einarsrud 0526-30306. Sista ansökningsdag 2018.01.20. Intervjuer kommer att ske löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02