Annons

Städare/städerska

Skarpö utbildning & konferens

Vi kan erbjuda dig en inspirerande miljö, där du arbetar tillsammans med kollegor i en grupp som präglas av respekt, öppenhet och glädje!

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna.

Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull.

Utanför Vaxholm ligger den vackra ön Skarpö där Skarpö utbildning & konferens är beläget. Systembolaget har bedrivit utbildningsverksamhet här sedan 1979. På Skarpö utbildning & konferens arbetar man i ett gemensamt team bestående av ungefär 20 personer som alla har ett brinnande intresse för service och värdskap. Majoriteten av Systembolagets många utbildningar och konferenser är förlagda hit

Rollen
Det dagliga arbetet kommer att utföras med gästen i fokus. Vår utbildnings- och konferensanläggning har jobbar målinriktat på att minimera vår klimatpåverkan genom att, vi använder så lite kemikalier som möjligt Hela anläggningen är Svanen-märkt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % av heltid.

Arbetstiderna är varierande under dagtid.

Om dig
Vi letar efter dig som är en utpräglad lagspelare som inte är rädd för att tänka nytt.

Som person är du dynamisk, driven samt omtänksam och tycker om att ta ansvar. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Då Skarpö utbildning & konferens är lantligt beläget i Skärgården är körkort och tillgång till egen bil ett krav. För att jobba på Systembolaget måste du ha fyllt 20 år.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Bäfverfeldt, gruppchef, på telefonnummer 08-503 305 48, Niclas.bafverfeldt@systembolaget.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken HÄR. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7:e februari. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Provanställning i sex månader.
Individuell lönesättning utifrån Unionens kollektivavtal.

Anställningsomfattning
Deltid 80 %
Anställningsform
Tillsvidare, från 2020-03-09
______________________________________________________________
Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se.
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se.

Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02