Annons
Annons

Städerska/städare

Hackholmssund Konferens

Vill du jobba på Sveriges vackraste arbetsplats, och dessutom ha riktigt kul på jobbet? Vill du jobba under helt unika förutsättningar med en väldigt spännande tid framför dig? I så fall är Hackholmssund något för dig!

Vi letar efter dig som brinner för hotell, service, kvalité och nöjda gäster. Du har ett gott öga för detaljer och söker efter sätt att förbättra och utveckla din omgivning. Vi lägger stor vikt vid förmågan att samarbeta men individuellt arbete förekommer också så att ta ansvar och egna initiativ är en naturligt fallenhet för dig.

Vi är ett ganska litet och tight team vilket gör att vi lägger väldigt stor vikt vid personlighet – även om vi naturligtvis söker efter en person med relevant erfarenhet, så tycker vi att det är minst lika viktigt med rätt attityd och inställning. När vi anställer en ny kollega hos oss på Hackholmssund så tänker vi långsiktigt – vi ser gärna att man stannar hos oss under en överskådlig framtid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som städerska/städare ser i stort ut så här:
– Daglig städning av gästrum och lokala ytor på anläggningen
– Städning av personalutrymmen
– Storstädning av anläggningens alla utrymmen
– Material- och linne/frotté hantering

Dessutom ser vi gärna att du har:
– genuint intresse för service och kvalitet
– lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska då vi har stor del internationella gäster – ytterligare språkkunskaper är självklart ett plus.
– förmåga att växla upp tempo vid toppar
– har körkort och bil

Då vi ligger en bit utanför stan med relativt begränsade möjligheter till kommunal trafik, ser vi det som en förutsättning att du har körkort.

Låter det här som något för dig?

I så fall ser vi fram emot din ansökan via mail. Det går bra att höra av sig till Jezica Lindeberg vid eventuella frågor jezica.lindeberg@midroc.se

Anställningsform: Heltid, tills vidare (Vi tillämpar provanställning), månadslön och personalförmåner
Tillträde: Enl. överenskommelse, men så snart som möjligt
Ansökningar behandlas löpande så sök så fort som möjligt.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02