Annons

Strukturerad Köksmästare

Bio & Bistro Capitol

Bio Capitol är en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö. Vi vänder oss till en vuxnare publik som eftersträvar såväl en god film som en angenäm bioupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder mat & dryck inne i biosalongen men också i vår trevliga bistro. Vår ambition är att skapa en modern och lokal mötesplats i Vasastan för film, möten och event eller ett besök i vår bistro!

Om tjänsten
Du har ansvar för all matservering på Capitol och den löpande driften med fokus på nöjda medarbetare och gäster samt att driva en lönsam verksamhet genom effektiv/noggrann planering. Det innebär bland annat;

• Aktivt utvecklar köksverksamheten för Bistro Capitol och salongsserveringen mot biografen.

• Personalansvar för köksverksamheten såsom schemaläggning, utvecklingssamtal, arbetsmiljöfrågor samt att trimma ett professionellt team.

• Du jobbar aktivt och regelbundet med nyckeltal, kalkyler och prognoser samt övergripande planering för köket då du har resultatansvar för din avdelning.
Då vi är ett litet team kommer du även jobba operativt i köket för att säkerhetsställa kvalitet och för att kunna leda ditt team hands on.

Mat- och dryckesverksamheten består I dagsläget av följande områden:
• Bistro Capitol i en unik miljö, med öppet kök, där mat och dryck möter filmen
• Bar Capitol i vår foajé där servering även sker till publiken innan och efter föreställningen
• Salongsservering med mat- och dryck inne i biosalongen

Din Profil
Du är en strukturerad person med genuint intresse och kärlek till maten, och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera upplevelser i världsklass. Du ser det som en självklarhet att ”leda genom ledaren” och du har förmågan och viljan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot uppsatta mål. Vi vill att du leder förändringar, har ett helhetsperspektiv och har lätt för att samarbeta med andra avdelningar.

Vidare ser vi att du är van att strukturera och presentera ekonomiska kalkyler för menyer och de koncept som ditt kök ska leverera.

Anställningen är heltid/tillsvidare med start omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Alexander Holmqvist på alexander.holmqvist@capitolbio.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02