Annons
Annons

Style Manager

Clarion Collection Hotel Fregatten i Varberg

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls. Vi har pulserande Living Room, Fun Dining signerat Top Chef Marcus Samuelsson, mötesplatser med small talk och big business, en lättare kvällsmåltid hos Collection och de mest passionerade medarbetarna.
Clarion Hotel har 77 hotell i Norden med perfekt läge, från våra vibrerande cityhotell, till hotellpärlorna Clarion Collection. Hos Clarion Hotel skall gästerna få uppleva något mer än bara en övernatting.

Clarion Living. Not Just Staying
Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Clarion Collection Hotel Fregatten i Varberg
Nu söker vi Dig som ska leda vårt fantastiska Housekeeping team på Clarion Collection. Hotel Fregatten där vi genuint bryr oss om våra gäster och medarbetare. Vi förväntar oss att du utför ditt arbete med energi, mod och entusiasm . Energin uttrycks genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk med positiv utstrålning. Modet kännetecknas genom ägande av ett problem och att du har en ”våga fråga ” attityd. Slutligen ser vi att du är nyfiken och engagerad i allt och alla du möter (entusiasm).Som Style Manager på hotellet, har du det övergripande ansvaret för att ta städningen till en nivå som kännetecknas av hög kvalitet och effektivitet. Detta uppnås genom sunda rutiner, lämplig utbildning, kvalitetskontroll.

Du får leda ett team av kunnig och erfaren personal, och ansvara för rekrytering , effektiv personalplanering och lönerapportering. Du kommer även att ha ett budget -och resultatansvar för avdelningen.
Vi söker dig som har en bakgrund inom liknande område, helst från hotell och som har erfarenhet av ledarskap. Hos oss kommer du att följa vår miljöcertifiering enligt ISO 14001, därför är det en fördel om du har ett intresse av att arbeta utifrån ett miljötänk. Vi ser vikten av att du är serviceinriktad och flexibel, för att kunna möta och lösa oförutsedda händelser och för att kunna ge det lilla extra.

Du kommer att delta i hotellets ledningsgrupp, och rapportera till direktören.
Ansökningarna behandlas löpande, och vi ber därför att du ansöker så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 25 nov.
Frågor om tjänsten kan ställas till Magnus Åhlén per mail på magnus.ahlen@choice.se (observera att vi inte tar emot ansökningar på mail, enbart i systemet nedan).

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02