Annons

Superinspirerande HORECA-säljare

RÅSAFT Stockholm

Vi på RÅSAFT har byggt upp vårt eget juicepresseri från grunden utanför Tumba. Här pressas dagligen färska frukter och grönsaker med helt unika pressmetoder för att få ut det absolut bästa av varje råvara. RÅSAFTEN kör vi därefter ut direkt till våra kunder. Vi är sedan tidigare väldigt starka inom DVH och har växt snabbt där de senaste åren. På senare tid har vi fokuserat på att även göra den absolut högsta kvaliten av ren lime, citron samt ingefärsjuice och då främst barer. Det tog några år att utveckla dessa presstekniker men är nu i hamn och dags att få ut dem på marknaden.

Därför söker vi dig – en driven inspirerande social säljare med starkt sinne för affärer och en entreprenöriell gnista. Du behöver ha ett brett kontaktnät inom främst bar, restaurang samt hotell och vara en respekterad och mycket uppskattad person i branchen.

Du entusiasmerar och sprider positiv energi. Du motiveras och sporras av uppsatta mål – där ditt starka resultatfokus leder till att du alltid högpresterar. Du är en naturlig relationsbyggare och skapar snabbt kontakt med alla typer av människor. Du är den som uppfattas som sympatisk, genuin samt med full av energi och drivkraft av dina vänner.

Det här behöver du för att ha lyckas i rollen:
• Passionerad i hälsa och välmående.
• Ett socialt geni.
• Ha god förhandlingsförmåga och älska att skapa lönsamma affärer.
• Flytande i Svenska och Engelska.

Då vi är ett familjeföretag i tillväxt är det viktigt att du är självgående och strukturerad. Du trivs i en roll där hög aktivitet och tempo är en del av vardagen.

Du kommer vara en av nyckelspelarna i att fortsätta förändra juicemarknaden från grunden i en ännu snabbare takt. Dvs sälja in RÅSAFT till nya kunder samt förbättra befintliga kunder.

 

 

RÅSAFT är i princip den enda juicen idag som är helt obehandlad och pressad i Sverige, vi har växt snabbt de senaste åren men det finns oerhört mycket kvar att göra! Revolutionen står för dörren!

Let the revolution begin!

RÅSAFT – Sveriges färskaste presseri!

100% RÅSAFT – Inget annat.

www.RÅSAFT.se

Ansökan skickas till ansokan@loviseberg.se märkt med ”HORECA STHLM”

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02