Annons
Annons

Supervisor – hotellreception

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 30 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Hotellet har anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Hotellet har 137 hotellrum, restaurang, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt pool och spa.

Hösten 2015 bytte hotellet ägare och har nu återskapat ett välkomnande hotell med god mat, personlig service och professionella mötesupplevelser – allt i en vacker miljö. För att nämna en av våra stjärnor så är vår kökschef finalist i Årets Kock. Nu saknar vi bara några stjärnor till som skall förstärka vårt härliga och ambitiösa team. Så är du en av dem, hör av dig!

Vi söker efter en ambitiös stjärna som är redo att ta nästa steg inom hotellreception På Grand Hotel Saltsjöbaden kommer du att kunna växa som ledare samt få chansen att utvecklas inom många olika arbetsområden. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas som ger utrymme till utveckling.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett glatt team sär du som Supervisor är du receptionschefens högra hand och ansvarar tillsammans med denne för att leda den dagliga driften av hotellets reception. Du bidrar till att utveckla verksamheten, teamet och medarbetarna. I tjänsten ingår planering och uppföljning av dagliga rutiner. I driften arbetar du med arbetsuppgifter förekommande i en hotellreception såsom in- och utcheckning, bokningar, telefonhantering, fakturering, avtalshantering, att uppdatera bokningskanaler med information och priser.

Tjänsten är förlagd i driften där du bidrar till att ge Grand Hotel Saltsjöbadens gäster service av bästa kvalitet. Detta ställer krav på din flexibilitet då helger och kvällar förekommer.

Du har:

  • Flera års erfarenhet av servicearbete
  • Minst 1 års erfarenhet av hotellreception
  • Goda kunskaper inom bokningssystemet Opera eller likvärdigt hotellsystem
  • Flytande i tal och skrift både på svenska och engelska

Meriterande med utbildning inom Hotel Management.

Du älskar att arbeta med människor, är flexibel, van att prioritera och att ge god service är en självklarhet för dig. Din positiva energi och ditt tydliga ledarskap präglar ditt arbetssätt. Du är snabb men noggrann och ser lösningar på de flesta situationer som kan uppstå.

Tjänsten är på heltid med rullande schema och innefattar kvälls- och helgarbete. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan till jonathan.kviborg@grandsaltsjobaden.se har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Kviborg, Rooms Division Manager, på telefon 08-506 170 00. Läs gärna mer på http://grandsaltsjobaden.se/om/jobba-hos-oss/

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02