Annons

Supervisor till receptionen

Hotell Reisen

Har du som mål att arbeta inom ledarskap och drivs du av att motivera dina kollegor att ha roligt och samtidigt nå uppsatta mål? Vi söker dig som har arbetat flera år inom hotellreception och som nu är redo att ta nästa steg i karriären och arbeta som Supervisor.

Hotell Reisen ligger på första parkett med utsikt över Stockholm ström i Gamla stan. Enligt oss och många av våra gäster har vi Stockholms bästa läge. Hotellet har 144 nyrenoverade rum och är ett av Stockholms första hotell. Spåren från 1600-talet lever kvar men i en modern touch. Under de senaste åren har hotellet genomfört en omfattande renovering och kommer framöver vara med om en spännande resa då vi från december 2020 ingår i Hyatt koncernen.

Vi är ett mindre team med familjär känsla, där vi peppar och hjälper varandra. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga i driften och vi är måna om att utvecklas. Som Supervisor har du en ledande roll och du arbetar i receptionen med övriga i teamet. Du har ett nära samarbete med hotelledningen och övriga avdelningar.

I arbetet ingår även en del administrativa uppgifter som att besvara gäst-reviews på sociala medier, assistera med schema och bokslut.

Hos oss är ingen dag sig lik, därför behöver du ha lätt för att anpassa ditt arbetssätt och kunna arbeta självständigt med att lösa eventuella utmaningar. Vi tror att service ligger dig varmt om hjärtat och att du gärna delar med dig av dina bästa Stockholmstips till våra gäster.

Hos oss finns det ofta nya utmaningar som behöver lösas och som Supervisor är din roll att leda teamet till att ligga i framkant.

Meriter:

• Du har minst två års erfarenhet av att arbeta inom hotellreception och för att axla rollen som Supervisor behöver du även vara van vid att kunna lösa olika utmaningar inom dagliga hotellreceptionsuppgifter

• Du har erfarenhet av att arbeta inom hotellbokningssystem och har lätt för att lära dig nya IT-system

• Det är meriterande om du har en utbildning inom hotell och service management, eller erfarenhet av att arbeta med ledarskap

• Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift flytande

• Du har utpräglad servicekänsla, goda kunskaper om sevärdheter och restauranger i Stockholm för att kunna visa det bästa av Stockholm för våra gäster

Anställningsförhållande:

Arbetstiderna är varierande och varierar mellan dag/kväll och innefattar även helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Anställningen gäller heltid tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med start i mars 2021. Urval och intervjuer sker löpande. Märk ansökan ”Front Office Supervisor”.

Välkommen att kontakta mig vid frågor!

Skicka in din ansökan till:
Maria Widell-Vuopio
Front Office Manager
Maria.widell-vuopio@hotellreisen.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02