Annons
Annons

Supervisor till receptionen

Hotel Opera

Vi utökar vårt team och söker en Supervisor till vår reception! Vi söker dig som motiveras av att arbeta i ett team där ni tillsammans skapar både glädje och resultat. Du har god organisationsförmåga samt en mycket professionell attityd. Du älskar serviceyrket och sprider härlig energi till vår reception, samt dina kollegor på hotellet. Vi ser att du har erfarenhet av receptionsarbete och personalansvar med minst 2 års dokumenterad vana.

Som Supervisor på Hotel Opera jobbar du tätt tillsammans med receptionschefen. Arbetet kan innebära schemaläggning, uppföljning, coachning samt uppföljning av KPI´er. Du är en viktig del av arbetslaget i receptionsdriften och med din kunskap och hjälp bidrar du till att utveckla verksamheten men också teamet och medarbetarna. Tillsammans med ditt team säkerställer du att alla våra gäster blir personligt bemötta och får bästa möjliga service. Du kommer att vara en naturlig del av driften vilket innebär helg och kvällsarbete.

Vi söker dig som vill arbeta i en trivsam miljö och i ett högt tempo med fantastiska gäster och duktiga medarbetare. Du är noggrann, handlingskraftig och har en utvecklad känsla för service. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i hela huset. Du är flexibel och ser till att verksamheten sköts efter Profil Hotels koncept. Du är även målinriktad och kostnadsmedveten.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan genom att kontakta receptionschef Maria Karlquist på 031-80 50 80 eller maria.karlquist@profilhotels.se

Om företaget
Hotel Opera tillhör ProfilHotels som är en del av Ligula Hospitality Group. Vi ligger i hjärtat av Göteborg och har 198 rum, 4 konferenslokaler, och en restaurang, Angelini. Under hösten byggs även en ny bar, Libary Bar och i anslutning till receptionen finns en coffee shop. Vi har även ett litet gym samt en wellnessavdelning. För mer information om oss, vänligen besökligula.se/profilhotels/hotel-opera. Du hittar mer information om ProfilHotels på ligula.se/profilhotels och moderbolaget Ligula Hospitality Group på ligula.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02