Annons
Annons

Supervisors till Biz Apartments receptioner

Biz Apartment Gärdet, Hammarby Sjöstad och Bromma

Biz Apartment är en hotellkedja som erbjuder de mest bekväma och servicevänliga hotellen för den moderna resenären. Vi lägger stor vikt vid personligt bemötande då vårt engagemang och omtanke för gästernas bekvämlighet och trivsel är det som driver oss.

Nu söker vi totalt tre Supervisors till våra receptioner på Gärdet, i Hammarby Sjöstad och i Bromma. Receptionen är hotellets nav så du kommer befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla kollegor sluter upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Dina arbetsuppgifter är bl.a:
• Vara allmänt behjälplig inför och under gästens vistelse då det på ett hotell alltid kan uppstå små som stora behov där du som Supervisor alltid har fokus på service till hotellgästerna
• Bemanna hotellets telefonväxel och hantering av hotellets mailkorg
• Beställningsansvarig för kontorsmaterial och kioskvaror
• Stödja och handleda teamet
• Delta i diverse utvecklingsprojekt
• Arbeta efter gemensamt uppsatta försäljningsmål och prissättning

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du är självständig och tar initiativ. Du behöver även vara flexibel för förändringar och ha god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet. Du har ett genuint intresse av att hjälpa andra och går de extra milen för att hitta lösningar.

Erfarenheter och krav:
• Du är en kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• God systemvana (kunskaper i HotSoft en merit)

Vad vi erbjuder:
Biz Apartment är ett entreprenörsdrivet företag med stora möjligheter att påverka och utvecklas med bolaget. Vi är ett sammansvetsat team med mycket glädje, gemenskap och vi firar framgång tillsammans. Här kommer du till ett bolag med tillväxt, gästerna och medarbetarna i fokus.

Övrigt:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och i tjänsten ingår det arbete kvällar och helger. Anställningen kommer inledas med en provanställning på sex månader. Tillträde och lön enligt överenskommelse, vi följer kollektivavtalet.

Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit – Vi rekryterar för besöksnäringen
För frågor om tjänsten:
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 070-648 62 47
niclas.ingwall@growisit.se

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Bromma eller Gärdet
Sista ansökningsdag är 2022-05-27 men vi genomför urval och intervjuer löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02