Annons
Annons

Systemkonsult

Hoist Group

Om rollen

Som systemkonsult arbetar du med implementering, presales, utbildning och driftsättning av vårt hotellbokningssystem HotSoft och vårt backoffice system Serviator. Vi arbetar i projektform och du kommer att ha ett nära samarbete med kunden från första planeringen till att systemet är satt i drift. Aktiv införsäljning av tjänster, arbetsätt och utbildning är en del av arbetet och supportarbete ingår i denna tjänst.

 

Vi söker dig som

  • Har flera års IT vana inom applikationssupport eller flera års erfarenhet av bokningssystem.
  • Bekväm med att hålla utbildningar internt och externt.
  • Har god förståelse för ekonomi och redovisning.
  • Har B-körkort.
  • Talar flytande svenska och engelska och utrycka sig väl i tal och skrift.
  • Möjlighet att ha ca 30–40 resdagar/år

Meriterande kvalifikationer

  • Har/arbetar inom hotell- och/eller utbildningsbranschen.
  • Erfarenhet/kunskap inom HotSoft.
  • Erfarenhet inom IT applikationsdrift.
  • Är allmänt tekniskt intresserad, har nätverkskunskaper samt grundläggande kunskaper i Windows

Som person är du serviceminded, ansvarstagande, flexibel och kommunikativ. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter i stället för problem och du finner glädje i att överträffa kundernas förväntningar. Vidare är du pedagogisk och duktig på att anpassa utbildning efter individ och/eller grupp. Du är organiserad i ditt arbetssätt då arbetet kräver att du kan hantera många pågående projekt samtidigt. För att trivas hos oss är det viktigt att du har en positiv grundsyn och är trygg i dig själv. Du skall ha lätt för att lära dig nya saker och ha ett eget driv i att utveckla dig själv.

Vår framgång börjar med dig

Våra anställda är nyckeln till vår framgång. Vi består av 500 dedikerade kollegor i över 18 länder som arbetar tillsammans för att serva tusentals hotell på bästa möjliga sätt. Med en god förståelse för hotellbranschen, med vår professionalism och vårt engagemang hjälper vi våra kunder att leverera den bästa möjliga gästupplevelsen.

Hoist Group erbjuder ständigt interna utbildningar för att eftersträva hög utbildningsnivå för personalen. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag och förmåner via Benify förmånsportal.

Övrig information

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid. Resor ingår i arbetet.

Placering: Stockholm (Solna), annan ort efter överenskommelse

Kontakt: Mats Håkansson (ISS manager) 08 555 686 42

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02