Annons

SYSTEMKONSULT SPECTRA SYSTEMS

SPECTRA SYSTEMS

SPECTRA SYSTEMS är ett skandinaviskt mjukvaru- och konsultbolag som utvecklar avancerade programvarulösningar för företag inom hotell- och besöksnäringen. Vi lägger stor vikt vid våra medarbetares utveckling av kompetens och ansvarskänsla gentemot kollegor och kunder. Vi har kontor i Farsta/Stockholm och Odense.

Vi utökar teamet för projekt, utbildning och support med ytterligare en medarbetare. Teamet ansvarar för implementation och support för ett av de mest avancerade softwaresystemen i Skandinavien till hotell, konferensanläggningar och resorts, såväl fristående som kedjeanslutna.

Om tjänsten

Som systemkonsult arbetar du med implementation av Spectras olika system och produkter. Du ansvarar för konfiguration och driftsättning av de olika systemen, samt utbildning i samband med implementation och uppstart. Vi arbetar i projektform och du kommer att ha ett nära samarbete med kunden från första planeringen till att systemet är i drift. I tjänsten ingår även utbildning för befintliga kunder i syfte att skapa nöjda kunder och långvariga kundrelationer. Utöver arbetet med projekt och utbildning tillhör du teamet som arbetar med den mycket viktiga dagliga supporten till våra kunder.

Vi söker dig som trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du skall gilla utmaningar och vill kombinera din kunskap och erfarenhet från branschen med ditt fokus på kundservice. Våra produkter och tjänster utvecklas löpande och alla på företaget deltar i arbetet med utveckling av nya funktioner och arbetssätt för att möta kundernas önskemål.

Vi söker dig som

  • Har flerårig erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen
  • Trivs med att utbilda andra
  • Har grundläggande ekonomisk förståelse
  • Är bra på att kommunicera effektivt och tydligt i både tal och skrift
  • Är allmänt tekniskt intresserad och har grundkunskaper i Windows
  • Körkort

 Erfarenheter inom projektstyrning, implementation/support av boknings- eller affärssystem är ett plus.

Dina personliga färdigheter

Du har ett professionellt förhållningssätt till arbetsuppgifterna och gillar att ta dig an utmaningar. Att utvecklas och lära dig nya saker är en av dina drivkrafter. Du trivs att arbeta både självständigt och i team, är van att leverera med hög servicenivå och trivs med kombinationen högt arbetstempo och noggrannhet.

Vi erbjuder

Ett intressant och utmanande jobb i ett stabilt företag med ständigt fokus på utveckling. Möjlighet till stor kontaktyta, där du kan få erfarenhet från många olika verksamheter. Du får möjligheten att vara del av ett framgångsrikt och finansiellt starkt företag.

Vill du veta mer

Besök gärna vår hemsida www.spectra-systems.se eller kontakta Mia Johansson, tel. 0708 999 182

Välkommen med din ansökan

E-mail:  job@spectra-systems.com

Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 1 mars 2020, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02