Annons
Annons

Systemspecialist

Svenska Turistföreningen

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se 

Svenska Turistföreningen söker systemspecialist

STF söker medarbetare till avdelningen Systemstöd. Systemstöd är en avdelning som förvaltar och utvecklar STF:s hotell-, medlems- och ärendehanteringssystem. Samt står för användarsupport till fjällstationer, övriga boenden och STF:s lokalavdelningar. Systemstöd, 6 personer, utgör tillsammans med IT-avdelningen och Ekonomiavdelningen, STF:s stab. Rollen som systemspecialist innebär att förvalta och utveckla, ett eller flera, affärssystem.

Du ingår i vår ?hotellgrupp? som fokuserar på system och stöd för våra egendrivna logianläggningar i storstad och i de svenska fjällen. Gruppens verktyg är onlinebokningssystem, PM-system med interface och channel manager, m.fl. Gruppen arbetar i nära samarbete med IT, systemleverantörer, boendeanläggningar, bokningsavdelning och systemanvändare.

Vad ingår i rollen?

Rollen som systemspecialist är innebär förvaltningsansvar för ett eller flera system. I det ingår att ta fram förvaltningsplan, planera och genomföra de utvecklingspunkter och åtgärder som planen beskriver. Stötta de anläggningar som använder systemen med hjälp av en geografiskt spridd användargrupp. Anläggningarna finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i fjällvärlden, från Grövelsjön till Abisko.

I rollen ingår att proaktivt föreslå utveckling och förbättring av systemen, samt att utveckla och automatisera processer och flöden. Omvärldsbevakning av vad som händer inom hotellvärlden avseende system, är en förutsättning för att optimera användandet av systemen.

Det ingår även support till systemanvändare samt dagliga rutiner.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av hotell- och besöksnäring. Vi söker en person som är självständig och gillar att ge god service.

Det är en merit med erfarenhet HotSoft7, HotSoft8, Citybreak, Suite8. Arbetsuppgifterna kräver många olika kontaktytor, det är alltså viktigt att ha en mycket god samarbetesförmåga och att vara intresserad av både externa och interna samarbeten.

Du rapporterar till Chef Systemstöd.
Tjänsten är placerad på STF:s huvudkontor på Söder i Stockholm.

Ansökan
I rekryteringen har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB.
Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets Hemsida, där du också sänder in din ansökan. http://www.urvalet.se.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vid eventuella frågor, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Urvalet:
linda.wiltbourn@urvalet.se Tel 08-7180058.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02