Annons
Annons

Team Leader Housekeeping

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Vår Housekeeping avdelning söker en Team Leader!

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga uppgifter blir att leda och fördela arbetet inom Housekeeping enligt Radisson standards. Du organiserar och deltar i den dagliga driften och planerar för ankommande och avresande gäster. Du arbetar med att kvalitetssäkra våra hotellrum, konferenslokaler och publika ytor och arbetar för att skapa och bibehålla goda relationer med gäster och medarbetare. Du arbetar aktivt för ett gott samarbete mellan hotellets olika avdelningar. Tillsammans med Executive Housekeeper har du visst personalansvar med planering av schema och anställningar.

FÖLJANDE KRÄVS FÖR TJÄNSTEN

Vi tror att du är en positiv och social person som har flerårig erfarenhet från hotellstäd. Då förändringar kan ske snabbt och vi stundvis arbetar i ett mycket högt tempo är du flexibel, stresstålig och kreativ i att hitta lösningar. Du har goda ledaregenskaper och drivs av att inspirera och motivera dina kollegor att prestera sitt absolut bästa. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmåga att se helheten, alltid med gästen i fokus och med mottot Yes I Can!

VI ERBJUDER:
Ett spännande och utmanande arbete inom en stor internationell hotellkedja. Det är en heltidstjänst med oregelbundna arbetstider, där även helgarbete igår.

Om företaget

Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi har ett renoverat hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska publika ytor för event upp till 1000 personer. Vi hoppas du vill vara en del av Team Scandinavia.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02