Annons
Annons

Team Leader Kitchen

Holiday Club Åre

Ett unikt tillfälle att vara med och öppna Eatery på fjällens äventyrshotell.

Hos Holiday Club mättar vi både små och stora magar med vällagad frukost, lunch och middag samt allt däremellan. Oavsett om våra gäster har tillbringat dagen ute på fjället, längs med Åre Strand eller inne på hotellet så tänker vi att det du äter idag är bränslet för morgondagens upplevelser.

Inom hotellet driver vi flera restauranger och barer. Vi har ofta flera olika målgrupper i huset samtidigt och vi levererar regelbundet större eventprodukter till våra kunder. Affärstrycket i vår verksamhet varierar snabbt och till hösten kommer du få vara med och implementera och öppna upp Eatery som vårt nya restaurangkoncept.

För att trivas i rollen är du en teamplayer som arbetar nära ditt team och du trivs som bäst när du får leverera matglädje till våra gäster. Arbetet blir lättare om du kan prata flytande svenska eller engelska och det blir roligare när du aktivt är med och bidrar till en god stämning på jobbet.

Ditt ansvar hos oss
Att utifrån verksamhetens kommersiella plan leverera mat med fokus på kvalité, kundnöjdhet och lönsamhet. Att utifrån verksamhetens KPI mål leda arbetet i köket genom ett närvarande och coachande ledarskap.

Du leder och fördelar arbetet inom avdelningen Kitchen. Dina huvudarbetsuppgifter är att;
• Leda det dagliga arbetet i köket
• Beställa varor och planera framåt
• Vara behjälplig vid personalplanering och schemaläggning
• Arbeta som kock tillsammans med resten av teamet
• Samarbeta med kollegor från alla avdelningar
• Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter efterlevs
• Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering
• Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket

Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/egenskaper:
• Relevant utbildning samt minst 3 års erfarenhet av en ledande roll i kök
• Passion för att skapa god och hälsosam mat för aktiva människor
• Intresse för mat, fjäll och friluftsliv

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Du rapporterar till vår Food & Beverage Manager och placeringen är i Åre. Kollektivavtal mellan Visita och Unionen tillämpas på tjänsten.

Sista ansökningsdag är den 30:e september. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. För eventuella frågor gällande tjänsten vänligen kontakta jan.olander@holidayclub.se

Välkommen med din ansökan!

Varför jobba med oss?
• Varierande vardag
• Holiday Club Åre är fjällens äventyrshotell mitt i Åre mellan fjäll och sjö. Hos oss är ingen dag den andra lik då våra produkter och erbjudande varierar utifrån säsong.

Träna i Sveriges finaste träningslokal
Vi vill att våra medarbetare ska vara friska och må bra. Som anställd hos oss får du därför fri tillgång till vårt stora SATS gym och vårt gruppträningsprogram.

Om Holiday Club Åre
Holiday Club Åre är fjällens äventyrshotell med gäster från Norden och hela världen. Hotellet ligger mitt i Åre mellan fjäll och sjö. Oavsett om våra gäster är här på semester eller konferens erbjuder vi alla typer av upplevelser; träning, god mat, ett stort bad, SPA och massor av aktiviteter.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02