Annons
Annons

Teamleader till receptionen

Ronnums Herrgård

Collection by Ligula är ett koncept inom Ligula Hospitality Group som erbjuder ett personligt boende av hög klass på unika hotell med det där lilla extra som tar din hotellvistelse till en alldeles egen nivå. Mellan Vänersborg och Trollhättan ligger Ronnums Herrgård i en rogivande miljö och natursköna omgivningar.

Rollbeskrivning
Som receptionist är du ofta den första våra gäster möter och är företagets ansikte utåt. Du ser till att våra gäster får det de vill ha, att de trivs och kommer tillbaka. Arbetsuppgifterna innefattar även in- och utcheckning, försäljning och information.

I rollen som Teamleader ansvarar du för att du och dina kollegor i receptionen prioriterar och levererar på bästa möjliga sätt. Du säkerställer schemaläggning och bemanning av receptionen och ansvarar för löpande frågor för ditt team. Du rapporterar till platschef.

Som Teamleader är ditt jobb att skapa en positiv gruppdynamik samt leda, stötta, peppa och motivera dina medarbetare och utveckla teamet som en helhet. I din roll är du styrande i teamet, men jobbar som en del av gruppen och utför i stor utsträckning samma arbetsuppgifter som den övriga gruppen. I din roll har du dock något mer fokus på att utveckla och kontinuerligt utveckla och optimera arbetet i receptionen.

Vi söker dig som
… med glädje och energi gör det där lilla extra för att få alla våra gäster att känna sig speciella och varmt välkomna. Som person är du proffsig, älskar människor och är självständig, drivande och social. Du ser vad som behöver göras, har öga för detaljer och har lätt för att ta egna initiativ.

Vi ser att du har

  • Utbildning inom hotell och restaurang eller minst 2 års erfarenhet av hotellbranschen
  • Tidigare arbetat i bokningssystem, (vi jobbar med Hotsoft.)
  • Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Ytterligare språk är självklart meriterande.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Att vara en del av Ligula innebär att arbeta i en inspirerande och utvecklande miljö i en starkt växande bransch.

Anställningen är tills vidare med inledande 6 månaders provanställning. Lön enligt avtal. Arbetstiderna varierar och innebär arbete dagtid såväl som kvällstid och helger.

Frågor om tjänsten och ansökan
För mer information kring tjänsten, kontakta Bitte Dempsey, General Manager Ronnums Herrgård 070-017 75 93
Ansökan görs på www.ligula.se/karriar

Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan!

Ligula Hospitality Group förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection By Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Apartments By Ligula samt är franchisetagare till två Park Inn By Radisson. www.ligula.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02